0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir oğlum var acayip dağıtıyor oyuncaklarını yaa bazılarını topluyorum unutmuyor verene kadar beynimi yiyiyor ertesi gün delircem heryerde oyuncak araba kaldırmaya yerde yok evde buluyor illa sizde durumlar ne çok oyuncak veriyomusunuz 

25 Cevaplar

0 oy
(2,858 puan) tarafından
13aylığiz oyuncaklardan sıkıldık mutfakta olan kapları döküyoruz☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(8,151 puan) tarafından
Çok dağıttığı için oyuncakları kaldırdım şimdi de tencere tava getiriyor. 
0 oy
(136,935 puan) tarafından
olcak o kadar baby boyum abarttimj bahcrye cikariyom
0 oy
(171 puan) tarafından
Ahhh hic toplu durmuyor ki sadece oyuncak olsa gene iyi dedigin gibi oyuncaklari sadece dagitiyor oynamiyor ilk dagitmaya basladiginda dagittikca toplardim sinir olurdum evi o halde gorunce gunde kac yuz kere topladigimi bilmem sonra baktim ki olacak gibi degil ne halin varsa gor dedim :) o dagitti ben toplamafim esimin bile tuhafina gitmisti evin hali ne diye o oyle diyince ev iste gormuyon mu demistim :D oyuncaktan sonra mutfak esyalarina merak sardik ne bulirsa iceri tasiyo bide kizcami bildigi icin alir almaz kosmaya basliyo koltugun arkasina gecip orda oynuyo. Bugun yemek yapiyom biseyi aldi gitti füze gibi ama pesine gittim ne aldi diye sen tavayi almis icine oturmus oyle duruyo :D 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kendi odası var istediği gbi dağıtıyo topluyor canm diğer odalra zararı yok şmdlik bakam 15 ay 1 haftalık inşallah bu düzeni bozmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hvvktn (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 453 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.