Dogum yaptiktan sonra sutum cok guzel geliyodu
Cocuk emmedi biturlu olmadi yapamadim oda yapamadı ne duzenli sut yapan seyleri yiyebildim nede moralim yuksek oldu.. sanki cocuk doğunca basladi hersey..
Dun kavga ettik esimle gogus ucu almıştım deniyodum cocugu emzirmek için tabi cocuk yine istemedi agladi falan bende ağladım.. bana dedigi laf Aglama ne agliyon seni istemiyo bu yeni bisey degil dedi tekrar aglamaya başladım. Sonra ise gitti. Ben mesaj attim cok uzdun beni diye yazdim. Bana dediki bu boyle olmicak cocugun anne sutu almasj lazim sut anne bulalim mama verincede zaten annesi mama oluyo dedi. Bari birini bulalim onu emsin dedi. Millet hic bisiey yiyip icmedn (sut yapan) sutu oluyo senin olmuyo dedi bna. Benim okadr zoruma gitti ki 9 ay karnimda tasidigim cocugumu baskasi emzircek :(( üstelik bu konuda çok agladigimi uzuldugumu bildiği halde bana neler dedi nefret ediyorum ondan.
Dereotu tüket bol bol.emmiyorsa sütünü sağ ver. Hiç az geliyo falan deme. Yenidoğan bebeğe 1 çay kaşığı kadar süt bile yeterli geliyo. Sen sagdikca da sütun çoğalır emin ol. Pes etme. Eşin çok yanlış konuşmuş destek olacağına köstek olmuş onu dinleme kendini çocuğuna ada. Onun için çabala pes etmeden uğraş. Mama vermek kötü birşey değil süt annesi olmasından iyidir emin ol.dedigim gibi sakin pes etme sağ sütünü ver. Ama biberona alistirmamaya dikkat et kaşıkla falan ver sagdigin sütü. Belki meme ucun yoktur ? Şırınganin ucunu kes. Pistonu kestigin taraftan tak. Kesilmeyen tarafı göğüs ucuna tuttur yavaş yavaş çek bırak çek bırak sonra hemen bebeği emzir. Gazi da olabilir. Gazi olan bebekte emmeyi reddeder.
Sutun varsa sagip biberonla vermeyi dene canim benim. Bide emzirme koclari oluyor arastir bi onlarin çok faydası var. Insallah bebegin tutar göğsünu kendini de uzme sutun kesilmesin sakın sut anneye falan da izin verme her bebek anne sütüyle büyümüyor sonucta mamayla büyüyen çocuklarında bir eksikleri yok Allah'im yardımcin olsun. Bebegin mamayla buyur gider ama o kafadaki bir eşle yıllar geçer mi bilemedim
1,495,018 soru
24,423,920 cevap
351,766 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın