0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından

Kadınlar olarak ne çok fedakariz aslında değil mi akşama kadar evdeyiz diye oturuyoruz sanıyorlar çocuk ,yemek , çamaşır vs gibi tüm işler bizi bekliyor ve bunlarin hangi birine yetisiriz diye her iş arasında mekik dokumamiz peki .... En çokta emekçi kadınların bayramı kutlu olsun <3

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kutlu mutlu olsun canım ❤☺
(3,738 puan) tarafından
Hepimizin kuzum
tarafından
Eneee ne ara mayis oldu gıı
tarafından
Mayis oldu hala donuyoruz bu nasil iş
tarafından
Olmuş kız şerifem benimde haberim yoktu çaktırma ☺ zeynomm sorma bacım vallahi şuan bile soba yanıyor ☺☺
tarafından
Size bu satirlari battaniyemin altindan yaziyorum hulyaaaa sjsjsjsjs sahuru ettik girdik battaniye altina anaaaammm gunduz yine iyi de gece buz kiz
tarafından
Yaaa kıyamam bacimmm vallahi soğuk ben alıştım artık ☺ beni biliyorsun
tarafından
ben de donuyom he bacilar :D bizim kaloriferde komurlu.bi hafta onceye kadar  yaniyodu .vicdansizlar bahar geldi diye kapattilar .Simdi donuyozzzz .Hava cok guzeldi bi anda yagmur basladi sabahtan beri yagmur yagiyo .
tarafından
Bizde de öyle şerifem yağmur dünden beri durmadı bereket yağıyor bağ bahçeler için çok şükür vallahi sobayı yakıyorum hala bacım bizim yaz kış soba yerde ☺ gel sobamin önünde beraber ısınalım ☺❤
tarafından
Ay hulyan var ya cok ihtiyacim var oyle bi ortama su an  sicacik miss ❤️☺️❤️☺️ ayaklarimi da yapistiririm ben sobaya .Patik giyerdim oyle degdirirdim cok hosuma giderdi .Tabi patikler yanardi sjdjdjjd
tarafından
Hahahaa şerifemmm yaa alemsin ben küçükken çok yapardım çoraplarımın altı hep yanardı korkudan annem görmesin diye kendim dikerdim ahhh ☺ keşkeeee yakın olsaydık beee ne olacaktı sanki ❤
tarafından
Ustune kestane de koyak mi bacilarrrr kestanesiz soba mi olur bee ☺️☺️❤️❤️
tarafından
Kestanesiz olmaz bee bacimmm kestane candır burda çok siz bi gelin hele kestane köpeeeniz olsun ☺☺❤❤❤❤
tarafından
Ahhhh keske beeeeeee keskeee ❤️❤️☺️
tarafından
Canim bacimlar bi gun yapalim bee.Allah nasip kismet ederse şöyyyyleee bi bulussak super olur ☺️❤️☺️❤️
tarafından
He kiz super olur da iste.memleketin dort bir tarafina cil yavrusu gibi dagilmisiz onu netcez baciko :D
tarafından
Offff yaaa vallahi çok üzülüyorum böyle bütün sevdiklerim uzakta var yaa siz gelin bana en iyisi şöyle bir Karadeniz turu yapalım ☺❤❤❤
tarafından
Walla ne guzel olurdu kizzzzz hayali bile ne guzel bak☺️☺️❤️
tarafından
Vallahi sorma yaa bende şöyle oturup bir hayal ettim azcık kendime geldim bacım ☺☺❤❤
tarafından
Bacikolarr ben karadeniz turu yapmayi dusunuyommm .Oraya hic gelmedim .Gelmisken bi hulyosumla takiliriz .sen de gel zeynom ☺️
tarafından
Wallahi keske denk getirebilsek de gelebilsem be ama 3 kadin 3 bebe ile karadenizi mi turlariz karadeniz mi bizi turlar orasini bilemedim sjsjsjsjsj
tarafından
Puhahahaaaaa zeynommm bak doğru dedin vallahi Karadeniz bizi turlar herhalde ☺☺☺ Şerifemm başım gözüm üstüne keşke gelsen bee ne güzel olurdu biralar miss gibi bak şayet olursa gelirsen haberim olsun hee yoksa küserim vallahi mektubumu da keserim ☺☺❤
tarafından
Kesin haber ederim kesinnnnn  :D karadeniz sen mi buyuksun ben mi diye bagircam .O da ben diycek eheheeh
tarafından
Hhahahaa şerifemmmm yaa ☺☺☺❤
tarafından
Sjsjsjsjsjsjs serife yaaaa hshshshsh
-Reklam-
0 oy
tarafından

İscisin sen isci kal giy dedi tulumlari 

Diyor ve 1 Mayıs'i selamliyorum <3

0 oy
(144,882 puan) tarafından
kutlu olsun 1 mayis ❤❤❤