0 oy
359 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (58 puan) tarafından
Herkese selam, uzun zamandır robot süpürgelere bakıyorum alıp almamak arasında çok kararsızım aklımda biraz soru işaretleri var kullananlar hangi marka kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını paylaşabilir mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İ robot kullaniyorum.Memnunum.elim ayagim oldu resmen kuzu.tertemiz supuruyor ☺️❤️
(58 puan) tarafından
teşekkürler canım bende almayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
xiaomi s6 . ama tr de yok o s5 var oda iyi.
0 oy
(14,673 puan) tarafından
Xiaomi vacuum mop kullanıyorum. memnunum 
(58 puan) tarafından
teşekkürler canım
0 oy
(50 puan) tarafından
Aldığın markaya göre değişir benim arkadaşlarımda homend var memnunum diyolardı ben de alamadım hala :D
0 oy
(53 puan) tarafından
 Haritalama özelliği olan modelleri tavsiye ederim benim evi iki katlı iki katınıda ayrı ayrı haritalandırdım baya rahat ettim
(58 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyosunuz?
(53 puan) tarafından
Homend alex laser kullanıyorum canım
(58 puan) tarafından
Evet duymuştum bu süpürgeyi nasıl peki performansı falan
(53 puan) tarafından
Çok memnunum haritalamasını yaptım 2 günde bi çalıştırıyorum o evi temizlerken bende kahve içiyorum
(58 puan) tarafından
Hahahah çok iyi ya gerçekten bende almak istiyorum da güzel temizler mi diye endişelerim vardı silme işlemide yapyo mu sizin kullandığınız ?
(53 puan) tarafından
Evet canım önünde çift taraflı fırçaları var dipköşe giriyor valla tertemiz yapıyo heryeri
(58 puan) tarafından
Youtubedan araştırmıştım bazı markalar halılara takılıyomuş sandalyelere falan vuruyomuş böyle bi sorun yaşadınız mı
(53 puan) tarafından
yok canım homendde hiç öyle sorun yaşamadım halılarımda da gayet güzel hareket ediyo eşyalarıma da hiç zarar vermedi
(58 puan) tarafından
içimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim yarın bakıcam dediğiniz modele
(53 puan) tarafından
rica ederim ne demek :)
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Roborock s7 plus harikalar ötesi canım
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Xiaomi mop pro kullanıyorum aşırı memnunum 2 günde bi evi süpürüyor sonra sildiriyorum misss :) 2sini aynı anda yaptırdığımda oluyo bende toz alıp banyo tuvaleti temizliyorum sadece :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 513 göst.
14 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.
20 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Keremalimm (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 309 göst.
17 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busemlih (131 puan) tarafından soruldu

410,015 soru

12,327,552 cevap

39,137 kullanıcı

Kategoriler

...