0 oy
1,008 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
21 aylık kızıma külotlu çorap ve elbisenin üzerine hırka alacaktım iftardan sonra memlekete geldik tatile kaynanamgildeyiz kızım ishaldi biraz diye eşim benj götürmedi görümcemi götürdü o alır dedi ..sinirim bozuldu sanki annesi o ben almam gerekirken gitmiş şimdi o seçiyor çok bozuldum haksız mıyım ben mi abarttım ya

29 Cevaplar

0 oy
(1,542 puan) tarafından
Çorap için çocuğu çıkarmana gerek yok eşin iyisini yapmış gündüz olsa neyse altı üstü çorap 
-Reklam-
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Sahsen ben cocuguma baksin ben seceyim isterdim snucta yillamicaksin saatlerce ihtycin olani alip gelceksin ben cocuga bakarim siz gdin gelin derdim ben
0 oy
tarafından
Sen çocuğun hasta evde bırakıp alışverişe mı gideceksin bence esin mantıklı olanı yapmış 
0 oy
(906 puan) tarafından
Ayy yaomahin sunu kendinizede cevrenizede ya, hic saglikli davranislar ve dusunceler degil !! Neyine bozuluyorsun ki esin mantikli dusunmus ... hicmi sorununuz yok sizin ya
0 oy
(52,127 puan) tarafından
abiminde ilk bayramligini halam almis annem hala soyler icinde kalmis kadinin babam gondermiyomus bir yere annemi şimdide annemi yolluyo heryere☺️
0 oy
(13,619 puan) tarafından
İshal bebekle dışarı nasıl çıkıcaksın ki eğer görümcen kabul etmese gelemem dese bu defa da yeğeni için gitmedi dicektin bayramı şimdiden kendinize zehir etmeyin en azından yeğeni için gidicek bı halası var 
0 oy
(135,950 puan) tarafından
ishal bebekle gitmen olmazdi zaten
0 oy
(7,118 puan) tarafından
İshali hafife alman daha büyük sorun bence. Hasta değil diyorsun da ishal keyfi olmuyor sonucta. Bir rahatsızlığı var ki ishal olmuş cocuk. Abartmayın bazı şeyleri. Resim ister kendin seçersin arasından.
0 oy
tarafından
Zaten evine geri dönecen kız memlekete gelmişsin bırak alsın gorumcen ne olacak ki sonunda tekrar evine dönecen eşine belli etme bozma aranı bunlar çok küçük şeyler 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 593 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 378 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 571 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Umudunuyitirme (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 609 göst.
25 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,737 cevap

45,518 kullanıcı

Kategoriler

...