0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (699 puan) tarafından

25 aylık erkek bebek çok az kelimesi var konuşmak istiyor ama konuşamıyor en az 30 defa doktora götürdüm ama fark edilmemiş artık konuşmak isteyip konuşmayınca kendim fark ettim bilgisi olan bakabilir mi randevumuz 10 gün sonra her dediğimi anlıyor yapıyor ama konuşamıyor...

image

4 Cevaplar

+1 oy
(5,355 puan) tarafından
Damak bagi degil dudak bagi canim kbb yada cocuk cerrahisi hemen halleder daha kucuk fark edilseydi hemen uyusturmadan hallediyorlar 

Benim oğlanda meme reddi yapti farkettim 8 aylikken doktora goturdum engellemez hicbirseyi dedi az dedi ama disleri ayrik cikti simdi cocuk cerrahisine götüreceğim yada kbbye
(699 puan) tarafından
Randevu aldım götürecem de bende kaç kez götürdüm bazı kelimeleri vardı 2 yaşı bekledim hep geçen götürdüm pedagogan yönlendirdi götürecem yine hemen
(5,355 puan) tarafından
Bende tekrar goturecegim 16 ayligiz kelimeleri kısıtlı
(699 puan) tarafından
Aynen etkiliyor bizi demekki bilemiyorm bir gidey
-Reklam-
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Kızımda var kalıcı disleri çıkmadan keseriz veya yakarız dediler kızımın konusmasinda sorun yok sukur
(699 puan) tarafından
Bizde var konuşamıyor çok az kelimesi var çok çabalıyor ama çıkartmıyor götürecem hemen yine
(4,287 puan) tarafından
Zannetmiyorum bundan dolayı olacağını ama gene de götür tabii
(699 puan) tarafından
Bende pek bilmiyorum ama sadece hece şeklinde kelime söylemesi falan düşündürdü gorecez artık bklm
0 oy
(14,149 puan) tarafından
Allah allah benin oglunda da var ole bisi ben smdi baktim frketmedin hic odami sorunmus herkeste yokmu ya:)
(331 puan) tarafından
Bebeğim uyuyor ama istemsizce dilimle kendimi kontrol ettim
(699 puan) tarafından
Yani yok herkeste bende geç fark ettim ki kaç kez doktora bile gittim herşeyi anlayıp yapıp kelime cikartmayinca bundan diye düşündüm
0 oy
(14,149 puan) tarafından

image

bizimdemi var ya 
(699 puan) tarafından
Bizimde tam böyle bende bilemdigim için buraua ve bebek bakıma attım herkes var diyo
(14,149 puan) tarafından
Yaa hic oyle bisi dusunmemistim benim oglum 2 5 yasinda bide her seyi soluyor ama net cikaramiyor :( varmi yani
(699 puan) tarafından
Aynen bizde tam öyleyiz aslında o kadar şey söylüyor ki ama sanki başka bir dilden tek tük kelimeleri var
(14,149 puan) tarafından
Bizimkide net cikarqmiyo vallahi hic oyle bir sey de aklima gelmedi konusmasa hcbir sey soylemez diye aklima bubtarz birsey gelmemistu
(5,355 puan) tarafından
Evet canim sizdede dudak bagi var disler ayrik bag direk dis etine baglaniyor
(5,355 puan) tarafından
Ama resmi net atarmisin tekrardan
(14,149 puan) tarafından
Uyudu simdi cektim bende gotirim ozaman ya tuh valla hic aklma gelmemisti uzuldum
(699 puan) tarafından
Üzülmeyin niye uzuluyosniz ki basit biseymis dediklerine göre hep derlerdi böyle bişey var hiç.orali olmamıştım aklıma bile gelmedi benimde..
(14,149 puan) tarafından
Farkedemesigim icin herkeste diyo neden kelimelwri net cikaramiyo bende cikarir daha kuxuk diyordum
(699 puan) tarafından
Ya bende aynı hep 2 yaşı bekledim belki ondan değildir ama mesala konuşması.harf şeklinde yada bir kelimenin ilk hecesini soyliuor uzun zamandan beri çorbaya ço diyor mesala yada çizgi filme çi  diyor bakalm artk
(14,149 puan) tarafından
Benimki knsyo baya anltyo soluyo ama bebekce derler ya oyle diyim net cikaramiyor yani her seyi
(699 puan) tarafından
Randevu aldım yarın goturcem bakalım ne diyor doktor
(14,149 puan) tarafından
Tamam cnm bu posta yazarmisin ne dicek bana da bildirim gelsin burdan bakarim
(699 puan) tarafından
Tamam yazarım saat 5 gibi
(14,149 puan) tarafından
Tesekkur ettim
(699 puan) tarafından
Gorunduk buz canım normal dedi..
(14,149 puan) tarafından
Ay hadi gozunaydin cnm ozaman  bizim se normal cok sag ol yazdigin icin:)
(699 puan) tarafından
Rica ederim evet dil altında olan sıkıntı dedi
(14,149 puan) tarafından
He evet dil bagi aynen cnm
(699 puan) tarafından
Aynen

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 201 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyaa0 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
+3 oy
16 cevap 345 göst.

Kategoriler

1,444,469 soru

23,734,644 cevap

313,702 kullanıcı

...