0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar selam. 32 haftalık hamileyim ve bir kızımız olacak İnşAllah. Doğa, Asel ve Bala isimlerinde kararsızlık yaşıyoruz. Öneriniz var mı?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Seçtiğiniz isimler arasında Doğa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğa kesinlikle..
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Bala olsun ben koyamadim sen koy ❤️
0 oy
(581 puan) tarafından

ASEL  <3

0 oy
(7,753 puan) tarafından
Doğa bence diğer ikisi hoş değil.
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Bala ne yav :D onu listeden çıkar direk doğa çok güzel 
tarafından
Katılıyorum bala ne ya. Değişik isim koycaz diye ;))
tarafından
Öz Türkçe bir isim küçük çocuk yavru anlamlarına gelir. En az Doğa kadar güzel bir isim bence mesela Asel arapça onun yerine kendi dilimizde bir ismi tercih edebiliriz.
tarafından
Çok net bir açıklama payende. ++
tarafından
Tercih meselesi hiç hoş değil bana göre de.
(183 puan) tarafından
Bala ÖzTürkçe'dir. Yavru, yavrucak, evlat anlamlarına gelir. Arapça olsa şakşaklardınız muhtemelen ama hem Türkçe hem anlamı olam bir isimdir Bâlâ. Az okuyun, araştırın bence bir şeye yorum yapmadan.
(2,270 puan) tarafından
Balanın ne anlama geldiğini ve kökeninin türkçe olduğunu biliyorum zaten ama kulağıma hiç hoş gelmiyo benim. Hem Arapça da ne var ki yani
(183 puan) tarafından
Önce Türkçe'yi düzgün yaz, Türkçe T ile yazılır. Arapça'da ne varsa Türkçe'de sana bu kadar batan ne onu da anlamadım ayrıca Araplarda ne var ki arapçada ne olsun??? Sırf Kuranda geçiyor diye anlamını bile doğru bilmediğiniz isimlere ah vah bayılıyorsunuz ama Türkçe kökenli bir isim anlamı güzel olsa da sırf kulağınıza hoş gelmiyor diye tüh kaka oluyor. Ben de bu Türkçe düşmanlığına ifrit oluyorum. Kaldı ki sevmiyor olsan da abuk sabuk yorum yapma hakkın yok, sen git çocuğuna ne koyarsan koy ama millete alay eder gibi cevap veremezsin
(2,270 puan) tarafından
:D şuan kendine bi bakar mısın resmen bi yerlerini yırtıyosun terbiye sıfır gereksiz duyar kasmışsın arapçaya o kadar bağlı olduğumu nerden biliyosun yada türkçeyi ötelediğimi nerden çıkardın sanırsın kırk yıllık ahbabız seninle ki beni tanır gibi konuşuyorsun gülünç duruma düşmüşsün ha ha haaaa güldüm geçtim sadece :D komiksin
(183 puan) tarafından
1.si laf sokacaksan, önce anadilini düzgün konuş.
2.si ben senin aksine insan gibi konuşuyorum, son derece avam bir biçimde kendini yırtan sensin ama kötü bir şaka gibisin bu yüzden ben gülmek için kendimi yoramayacağım.
3.sü çok şükür senin gibi varoşlardan terbiye dersi almayacak kadar terbiyem de yerinde haddimi de biliyorum senin aksine. Seni tanımama gerek yok, kurduğun cümle ve onu kuruş biçimin nasıl bir tıp olduğunu zaten açık ediyor:D
4.sü gülerken çok zorlama, mazallah bir yerin yırtılıverir:D
Son olarak; aslında kendime kızıyorum şuan bu vakti senin gibi bir kendini bilmese harcadığım için ama sen kaşındın. Yalnız kendini ne kadar paralarsan parala artık vaktimi alamayacaksın;)
(2,270 puan) tarafından
:D  komik kadın bana liste yapacak kadar işsizsin işte ötesi boş nesin bana dekan flan mısın yada tdkk dan emekli memur mu :D
tarafından
Dilara gerçekten o kdr kendini açıklamaya calismani hiç anlamadım. Konuştukça basitlesmissin. İnan yazdiklarinin hiç birini okumadım .
(2,270 puan) tarafından
Cahile laf anlatmaya çalışma kazanamazsın diye bi söz varya bu o olmuş güya bizi cahil yerine koymaya çalıştı çırpınarak can verdi :D ahajaj
tarafından
Kız bir isim için ne uzun yazı yazmış. Çok komik. Banane elin ne isim koyduğu ister bala koysun ister mala koysun ;) fikir sormuş fikrimizi söyledik ;)) buda kendi gelin güvey olmuş hahsas. Bak şimdi uzun uzun yazacak şimdi ve ben yine okumuycam sende okuma boşver. Cvbta yazma kendi kendine yirtinsin dursun ;))))
(2,270 puan) tarafından
Ahahhaha süpersin aynen diyorumya durduk yerde niye bu kadar duyar kastı anlamış değilim valla bizene bide post sahibinden tık yok o yıktı geçti ortalığı sanki koyma diye silah dayadık kadına töbe yarabbi ya :D
0 oy
(703 puan) tarafından
Asel 

Kizim olsaydı Asel koyacaktim hem anlamı güzel hemde isim olarak güzel 
0 oy
(207 puan) tarafından
Bala koymayın çok kaba. Ben aseli beğendim. Bal demekmiş:) 
0 oy
tarafından
Bala diyorum diğerleri baydı artık 
0 oy
tarafından

doğa tabikii daha güzel <3

0 oy
(183 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım olursa koymayı düşündüğüm isimlerden biri Balâ . Anlamı da güzeldir:) ne iye karar verirseniz verin adıyla yaşasın:)

(4 puan) tarafından
Amin canım, teşekkür ederim
0 oy
(240 puan) tarafından
Doğa cok güzel ben de kendi kızım için düşünmüştüm. Asel cok var artk herkeste baydı biraz. Onun dısında güneş inci duru ipek de güzel isimler 
0 oy
(842 puan) tarafından
ASEL tabiki anlamıda güzel ( isimlerin anlamınıda önemli bence)

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 245 göst.
31 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Duygu.ey27 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bahtsizbedevi06 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
11 cevap 191 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Serapmete (0 puan) tarafından soruldu

404,621 soru

12,121,125 cevap

36,476 kullanıcı

...