Kizlar hamile oldum olalı
Bana soğuk davraniyor bagiriyor vuruyor iteliyor bela okuyor sanane sana hesapmi vercem gibi seyler söylüyor
Aldatma yok . Kari kiz yok
Ben ne yapcam annesi babasi bundan korkuyor kimse konuşmuyor konusan olursada bağırıyor herkese
Annesini babasini korkutmuş
Bende cok kez dayagini da yedim ama
Annemlerin evine hic gitmedim cunku milletin dilinden korktugumdan bundan korkumdan degil
Bide ayrilmak blmyrm ne yapcam ki ayrilinca bi isim yok okumuyorum bir de suan hamileyim
Hamile oldugum halde bile dayak yedim senin allah belani versin dedi hamile halimle daha yenide yuzume tokat atti
Telefonunun ekranina fotografimizi kaldirmis
Arabasinin teybinde dertli muzik dinliyormus cekmis onu koymus bende neden kaldiriyorsun ben de ikimizin fotosu var dedim . Aldik telefonunu ikimizin fotosunu koyduk ekranina telefonumu ver karistirma dedi elimden almaya calisti ama kendi bnmkini alip istedigi gbi karistirip bakiyor sorun yok sonra bende neden byle davraniyon falan diye sesimi hafif yukselttm tokat atti sanane ya sen ne karisiyoj dedi bende iceri geldm oda yatak odasinda uyuyor
Yemek yemicem kaldirma beni ddi
Gece 12 de de ise gidecek geceye kadar yatip kalkip ise gidecek durumlar byle ne yapim ne yapmam lazm