0 oy
917 göst.
Aile kategorisinde tarafından
 Kizlar hamile oldum olalı 

Bana soğuk davraniyor bagiriyor vuruyor iteliyor bela okuyor sanane sana hesapmi vercem gibi seyler söylüyor  

Aldatma yok . Kari kiz yok

Ben ne yapcam annesi babasi bundan korkuyor kimse konuşmuyor  konusan olursada bağırıyor herkese 

Annesini babasini korkutmuş  

Bende cok kez dayagini da yedim ama  

Annemlerin evine hic gitmedim  cunku milletin dilinden korktugumdan bundan korkumdan degil 

Bide ayrilmak blmyrm ne yapcam ki ayrilinca bi isim yok okumuyorum bir de suan hamileyim 

Hamile oldugum halde bile dayak yedim senin allah belani versin dedi hamile halimle daha yenide yuzume tokat atti 

Telefonunun ekranina fotografimizi kaldirmis 

Arabasinin teybinde dertli muzik dinliyormus cekmis onu koymus bende neden kaldiriyorsun  ben de ikimizin fotosu var dedim . Aldik telefonunu ikimizin fotosunu koyduk ekranina  telefonumu ver karistirma dedi elimden almaya calisti ama kendi bnmkini alip istedigi gbi karistirip bakiyor sorun yok sonra bende neden byle davraniyon falan diye sesimi hafif yukselttm tokat atti  sanane ya sen ne karisiyoj dedi bende iceri geldm oda yatak odasinda uyuyor 

Yemek yemicem kaldirma beni ddi 

Gece 12 de de ise gidecek geceye kadar yatip kalkip ise gidecek durumlar byle ne yapim ne yapmam lazm 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağzının ortasına bi tane carpman lazım gitmiceni biliyo ondan böyle yapiyo bi korkut gözünü bakiyim napiyo korkma bosansanda sanada çocuklarına da bakmak zorunda essek gibi hemde 
-Reklam-
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Canım sen gördüğüm kadarıyla çok pozitif birisin. Her olaya pozitif yaklasiyorsun ama. Senin hatan burda işte. Sana yanlış mı yaptı. Hemen unutma konuyu değiştirme o yaptığı şeyin acısını çıkarana kdr surundur konusma. Ben hep öyle yaparım bir konuyu halletmeden diğerine geçmem. O kadar olaydan sonra gidip konuşma yalvarsin özür dilesin. Kaldırma beni diyo sanki sen onunla konuscan da vurduktan sonra... Yapma bunu gerekirse günlerce kus kal hatasını anlasın 
0 oy
tarafından
Ahh canım benim sen çok küçüksün küçük yaşta evlenmişsin olan olmuş artık ailene dönmen daha mantıklı gibi görünüyor böyle devam ederse bebeğine annen bakıp sen okusan eğitimini tamamlayıp çalışabilsen keşke bebeğine de kendine de daha iyi bakarsın daha mutlu yasatirsin bebeğini bugun seni döven yarın ne yazık ki çocuğunu dovebilir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 355 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 19991204 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,604 göst.
26 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 980 göst.
0 oy
8 cevap 771 göst.
25 Mart 2019 Diğer kategorisinde Shr... (197 puan) tarafından soruldu