Kizlar 16 aylik bi oglum var biraz fazla yaramaz disari ne zaman çıksak burnumuzdan getirir pişman eder en fazla evimize 3 4 dk uzaklıkta ki parka gidebiliyoruz öyle soyleyim şimdi eşim 1 haziranda 1 haftalik tatil ayarlamış ama oğlumu goturmeyecegiz annem bakacak zaten annem bizimle birlikte yaşıyor beraber bakıyoruz herseyini biliyor çiçek gibi de bakar zaten oğlumu götürsem de deniz havuz yasak bobreklerinden dolayı idrar enfeksiyonu sık geçirdi şimdi de geçirme olasılığından ötürü yasak yani gotursem de deniz havuz yok giremez e yol 3 saatlık kesinlikle de durmaz biliyorum bütün gün otel odasında otururuz yani en fazla çocuk parkı varsa normal ona gidebiliriz bunlara rağmen içim buruk vicdan azabı çekiyorum onu bırakacağımiz için doğduğundan beri cok yıprandım yoruldum hep bi ayağımız hastanelerde geçti eşimle büyük problemler yaşadık hani diyorum bize bi nefes olur belki bu tatil ama ya diyorum oglum bizi unutursa ya da döndüğümüz de huyu değişirse uzulurse bizi goremeyince kafam çok karışık siz olsanız naparsiniz ya da bırakıp giden var mi hiç cocugunu döndüğünüzde nasıl buldunuz bi akil verin şimdiye kadar hiç birbirimzden ayrı gün gecirmedik