+1 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Bebegim 6aylik oldu. Tadimlari yaptim. Ama nette hep bebek tarhanasi bebek şehriyesi yok bebek mercimegi irmiği. Ben bunlari alamam organik ürünler çok pahali. evde kullandığımız tel sehriye veya irmiği kullansam pirinç falan bulgur olurmu illa organik mi olmasi lazim bilmiyorum ilk bebegim.  Tecrübesizim doğrusu. Illa cam rendemi olması lazım. Illa avokado mu yemesi lazim kilo almasi sağlıklı beslenmesi için.

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşime hep organik şeyler yediriyorum.Koca bebeğim o:P

-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman evdeki şeyleri kullan ben hep onlari yaptım valla hiç organik bebek bilmem nesi almadım bı tarhana alırken acı almadım geri kalan herşeyi kullandim
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ben de normal evde olan ürünlerden kullanıyorum. Sadece şu hazır şeyleri vermiyorum. Bebe bisküvisi,kavanoz püreler falan
0 oy
(2,016 puan) tarafından
O kadar zengin degiliz ;))
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Sırf para tuzağı o organik şeyler ben hep evde olanlardan yedirdim
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Bebek bakliyatı almadım hiç. 
0 oy
(878 puan) tarafından
18 aya kadar evet sonra saldım :)
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Benim ikisi de avokado yemedi ama biseyleri eksilmedi:D alamadığım için değil cok şükür alicak durumum var ama gerek duymadım normal mevsimsel meyvelerden yedirdim onlarında organigini bulmak imkansız gibi bise o yüzden pazardan marketten alıp yediriyorum diğer şeyleri de evde olanları yediriyorum özellikle bebek için olanlarını almadım 

0 oy
(1,023 puan) tarafından
Doğal beslenmek zengin işi :) 
0 oy
(52,399 puan) tarafından
evde ne varsa onu kullandım
0 oy
(684 puan) tarafından
Hayır canım bende almadım 7 aylık oğlum hala tadım yapıyoruz zaten ne yatsa kusuyor  çocuk:D daha  tarna  bulgur irmik frlanvermedim bile 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 275 göst.
15 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde mavis_ (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde mavis_ (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.