0 oy
1,099 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben bekarken açıktım evlenince kapandım sonra yapamadım açildım geçen bizim mahalledeki yaşlı teyzeler genç ablalar mevlüt verdi kaynanayla gittik sonra bana dedilerki tekrar kapan işte gece uyurken melekler gelirmiş başım açık olduğu için ben kadınmıyım erkekmiyim diye ayırt edemezlermis :)))) uyurken bile başımı kapatmalıymişım DD 

Kızlar bu gerçekmidir bende bilmiyorum yani ama dinimizde biel bir kadın eşine her türlü giyinebilir yani ama böyle bu tarz kadınlar kendi kafalarına göre vaaz veriyorlar ve çok günah bence eğer böyle bisey varsa sözümü geri aldım ama ne biliyim bilen varmı acaba

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bir imam torunu bir imam kızı ve bir imam eşi olarak hiç böyle bir şey duymadım böyle bir şey i okumadım yatarken bile kadına rahat yok desenize :D

tarafından
Ahahaha aynen valla :)))))
-Reklam-
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Bana da onu söyleyen çok oldu doğru mu bilmiyorum ama hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum
0 oy
(183 puan) tarafından

Ha'şa Allah'tan çok bilen teyzeler, en sevdiğim:getlost: bir kere kocan senin mahremindir, ister dibine kadar açar ister sonuna kadar kaparsın. İkincisi kardeş ya da kardeş yerine geçen kuzenin yanında, damadının yanında, yeğeninin yanında saçını kapamak zorunda değilsin. Başım kapalı değil, Kur-an'ı da en son lisede okudum, nasipse tekrar okumayı çok istiyorum doğum edene kadar. Bu söylediklerim benim ibadetini ihmal etmeyen, düzenli Kur-an okuyan, kapanmanın adabını da gayet güzel bilen aile büyüklerimden görüp öğrendiğim şeyler. O kafası örümcek bağlamış, pis niyetli insanları dinleme kardeşim. Aç, bize indirilen kitabımızı oku kafan karışınca. En doğrusu orada yazar.

tarafından
Nikah düşen her erkeğin yanında kapamak zorundayız kuzum yiyen kuzen hiç fadk etmez sadece eşimizin yanında birde erkek kardesmzn yannda açık durabilir
(183 puan) tarafından
Kişinin nefsinin kötülüğüne bağlıdır o. Benim teyzelerim ne yeğenlerinin ne de kendinden küçük eniştelerinin ( babam onların çocuğu yaşında) örtmediler başını. Ayrıca annem yaşadığı sürece babama zaten nikâhı düşmez. Ya da karısı/kocası ölmediği sürece yine yeğenine/kuzenine nikahı düşmez. Az mantık lazım yani. Bir de herkese göz koymamayı öğretmeye yetecek ahlak anlayışı lazım. Olay 2 tel saçta değil kalpteki imanda.
tarafından
Bebeğim islam mantık işi deil kuranda ne yazıyorsa o kurandan bahsediyorsun ama allahın veridği emiri bilmiyorsun baban yaşadğı sürece nikah düşmez diye bisey yok baban hayattayken bile yiyen kuzen nikah düşen herkexin yannda kapanmak zorunda . Evet şu konuda sana katlyorum sadece zihniyet önemli dikkat edilmesi lazım öyle karıya kıza namusa yan gözle baklmaması lazm ama dinimizin emrettiği de budur
tarafından
Bende açık bir bayanım ama işte bende uyuyormuyum hayır keşke uyabilsekte öyle konusabilsek
(183 puan) tarafından
Bana şuan bunun için ayet söyle, hemen bakayım. O zaman benim büyüklerimin kıldığı namaz da okuduğu Kur-an da yalan oluyor. Üstüne başaran söylüyorum. Karisi yaşadığı sürece nikah DÜŞ- MEZ! Nikah düşer diyenler de yan bakma, kötü gözle bakma potansiyeli olan ahlakı zayıf insanlardır. Islam mantık işi olmasa yaradan "oku" diye emir vermezdi. O kitabı oku, anla ama bunu aklınla mantığınla yap diye o emri verdi. Hiç kusura bakma, kuzenine/ yeğenine hallenebilen sapık gün gelir kendi evladına da hallenir. Bizde yeğenin evlattan, kuzenin de kardeşten farkı yoktur. Eşinin ölmesini bırak, bekar bile olsa yan gözle bakamazsın.
0 oy
(1,305 puan) tarafından

Ciplak uyumayı tercih ediyorum:D

tarafından
Bende  DdD
0 oy
(136,920 puan) tarafından
sacma geldi bana ama net bilgi icin fetva hattini ara
0 oy
(571 puan) tarafından
Teyzemde başörtusu ile yatar hala.Meleklee gelir diye.Ayrintiyi bilmiyorum bizler yapmiyoruz .Ama yadirgamiyorumda vardir elbet bir ilmi.
0 oy
(2,511 puan) tarafından
❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Babaannem anneannem yazmayla yatardı niye yazmayla yatıyorsunjz diye sorduğumda aynı senin dediğini diyorlardı annem de takar hep ben bazen yatarım bazen unuturum  gerçekten eskiden çok daha önem verirlerdi evin içinde bir kez olsun saç telini gormezdim nenemlerin kızım haya ederim diyordu Allah her an her saniye bizi izliyor utanıyorum derdi mekanı cennet olsun babaannecigimin 
tarafından
Aminnnn allah bin kere rahmet eylesin inşallah
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Kaynanam da diyor ki tişörtle evin içinde gezme günah ama evde kimse yok ki ben eşim çocuklarim
0 oy
tarafından
Doğru ben imam hatip bitirdim hocam eşarpla uyurdu 
0 oy
(318 puan) tarafından
Ben kuran kursunda kalmıştım yatılı.  Gece pijamanin üzerine etek giydirirlerdi basimiza yazma taktirirlardi. Ayni senin soyledigini derlerdi. 
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Babannem de aynısını derdi ve gece de yaşmak denen beyaz minik başörtü takardı rahmetli. Bu aslında işin takva boyutu yani evde açık uyumak günah diye bir şey yok ama her an ölüme ve başımıza gelecek her şeye hazır olmak düşüncesiyle yapılan bir şey bence. Örneğin deprem olduğunda kendini atarsın dışarıya üzerimde ne var diye düşünmezsin gibi.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 228 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,129 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,217 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,531 puan) tarafından soruldu

413,684 soru

12,453,007 cevap

46,383 kullanıcı

Kategoriler

...