0 oy
1,088 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
Başlıkta özel oldugunu belirttim. Daha ne yazmamı bekliyorsunuz ki hemn kapatıldı anlamıyorum ya herkes bu şekilde açiyo özel konu postunu. Soracak kimsem yok çevrede, utaniyorum zaten. buraya yazayım dedim şak diye kapanmış.!! Ne sinir bozucusun o kapatan kişi 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Millet istediğinin postuna bakıp cevap yazio istemediğini kapıyor ayrım yapmayı sever burdaki bazı  insanlar alış canm 
(240 puan) tarafından
Evet evet. Cok sacma geldi ama
-Reklam-
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Ne vardi soruda da kapatmiş acaba? cevap yazanlardan biri de bendim:) amannn cunsellik hep ayıp oldu zaten o yuzden  bu sorunlar yaşanıyor ya erkekte ya kadinda
0 oy
tarafından
Kapatma yetkisi forum editörlerinde var. Konu sorunun cinsellik olması değil başlık hatası. Soruyu sor kısmına basınca yazıyor başlık içeriği özetlemeli diye. Yani sen "cinsel isteksizlik yaşıyorum ne yapmalıyım" yazsaydın başlık olarak kapanmazdı. Bakar mısınız, linçlemeyin lütfen, hanımlar cevap verir misiniz, özel konu gibi başlıklar kabul edilmiyor.
0 oy
tarafından
Canım maalesef öyle başlıkta özel soru veya işte acil bakın önemli falan gibi başlık olmuyor kapatiyorlar. Soruyu ozetlicek bı başlık olmalı cinsellikte isteksizlik diye başlık yazman gerekir yada bunun gibi örnek. 
0 oy
tarafından
Başlıkla içerik birbiriyle alakalı olmalı canım o yüzden kapatılıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 299 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (12,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 2,043 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bttrx (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,981 soru

24,454,199 cevap

354,223 kullanıcı

...