0 oy
6,697 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün okul çıkışı çocukları velilere teslim ederken daha önce okulda kimsenin görüp bilmediği bir kadınla erkek çocuğun birine sahip çıkmış. Bu bizim çocuk falan Demisler. Bir bagris cagris çıktı ama kim ne dedi asla anlamadık. Hatta bizde öğretmen veli kavgası sandık. Sonra güvenlik falan acayip bir kargaşa çıktı. Meğer öğretmen fark etmiş çocuğu vermek istememiş o yüzden laf kavgası çıkmış. Kadınla adamda kaçtı gitti o dakika. Artık okula kimlik sorarak gireceğiz. Kızlar ben cok korkuyorum ya sırf kendi çocuklarım için değil dili dini rengi hiç fark etmeksizin tüm çocuklar için çok korkuyorum. Bu arada Mamak ege ilkokulu Yeşilbayır Mahallesi'nde oldu bu vaka. burada olan varsa lütfen dikkat etsin

29 Cevaplar

0 oy
(4,898 puan) tarafından
Başakşehir güvercintepe muhtarlığı da açıklama yaptı burda görülmüş çarşaflı biri erkek kılığında dikkat edin diye. Rabbim muhafaza kılsın yavrularımızı içim ürperdi 
-Reklam-
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Maalesef burada da çoğaldı Diyarbakır da da yayın var uyarı veriliyor habire yazık çocuklara ya 
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Hangi ilçede canım bu olay olmus
tarafından
Mamak ta oldu bugun
0 oy
(2,691 puan) tarafından
Ya var ya cezası neyse ödeyip okula da göndermeyesim var ha... Otursunlar evde dizimin dibinde.

Bu kadar korkuyla yaşanmaz ya. Allah belalarını versin küçücük sabilere göz diken, organ mafyalarının, pedofili sapıklarının, hepsininnn canı cehenneme... 
0 oy
(745 puan) tarafından
Kızım okula baslamadj daha Allah nasip ederse bu sene başlıcak böyle şeyler okudukça göndermek bile istemiyorum,nedeni ise çocuğum köyde oldugumuz zaman servisle gidip Gelicek ve kızım biraz çekingen bı tip nasıl olur nasıl gider Bilmiyorum off Allah'ım sen sabır ver
0 oy
tarafından
Okurken tüylerim diken diken oldu Rabbim çocuklarımızı korusun kötülere fırsat vermesin Rabbim 
0 oy
(52,187 puan) tarafından
offff offf napcaz ya nasıl korucaz yavrularimizi istedigimiz kadar tembihleyelim kanar onlar ogretmende iyiki farketmis bunca vaka varken okil ve parklarda neden guvenlik artmiyo ki
tarafından
Okula girmeden kapıda güvenlik var ama nasıl geçti bilmiyorum
0 oy
(673 puan) tarafından
Bugünde kocaelide bir ilçede 4 yaşında kayıp çocuk ilanı verildi. Umarim kaçırılma olayı değildir. Cok duyuyoruz bu ara. 
0 oy
(316 puan) tarafından
Ne olursa olsun  sokakta biel çocuklar anne babasız oynanmamaso gerek..liseye kadar çocukları bizim getirip götürmeniz gerekiyo..biz getirmeden de uzaktan takip etmemiş gerekiyo.bikmadan usanmadn..malesef artık dünya bu kadar pis iğrenç.. bizim mahallede çocuklar hep dışarda anne baba yok baslarinsa..bir ben bekliyorum başında gözümün önünde olması gerek.4 yaşında oğlum çocuklarla oynarken bazen ara sokağa giriyo.hemen sesleniyorum  sınırımız geçme diye...oğluma ne kadar acı ki organlarını.korumasini öğretiyorum..doknmak isteyen olursa.ne yapması gerektiğini korkmadan bana soyleyebilcegini tekrarlıyorum..

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 585 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 934 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,455 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,216 göst.