0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar hamile kalamıyorum diye dr gittm alttan bakti rahmin yumurtaliklarin da bir sorun yok dedi kısırlık bölümüne yöneltti ama gitmedim bir cocugun varmis ucretli olur dedi eve geldim sogan suyu icmeye karar verdim adetliyken mi baslaniyor yoksa bitincemi bugun 3.gunum baslayip 15 devam edeyimmi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ilk bebegin kac yasinda canm

(42 puan) tarafından
2 yasinda canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adet bittikten bir hafta sonra basla canım adette içilmez kesinlikle zararlı hatta adete girdiğin an bırak 

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evladın daha olur
(42 puan) tarafından
Saol canim inşallah
(42 puan) tarafından
Ne gibi bi zarari var
tarafından
Ben bekarken adet ağrılarım çok olduğu için içerdim her sabah ve akşam ilk sefer bilmiyordum adetliyken içtim parça parça kan geliyordu birde ağrım çok olmuştu yengem uyardı o zaman adetliyken içme diye adetten bir hafta sonra başladım ne ağrı ne akıntı iltihap hiç bir şey kalmadı canım
Ablamda evlendikten sonra iki yıl çocuğu olmadı soğan suyuna başladı 25 gün içti hamile kaldı
(42 puan) tarafından
Yaa insallah bende oyle olurum canim
0 oy
(42 puan) tarafından
Litfen cevap verin kizlar
(3,833 puan) tarafından
Bilmiyorum canım postun yukarı çıksın
0 oy
tarafından
Neden hemen kısırlık bölümüne yönlendirdi ki 

. Femara yada klomen ile bı deneme yapsaydı olmaz mıydı. Belki yumurtalar yeterince gelişmiyordur
(42 puan) tarafından
Kizlar kanda hormonlara bile bakmadi tinlamadi beni *****
tarafından
Başka bir doktora git canım. Ücretli bölüme göndermesi saçma olmuş yani
(42 puan) tarafından
Aynn canim baska bi dr den randevu alayim hani ne bilim burdaki arladaslar dedi hormonlarina bakarlar felan diye bakmadi belki bi hormonum yuksek ondan kalamiyorum acaba saglik ocagi bakarmi hormonlarma ben bi hemsiremle konuusyum
tarafından
Sağlık ocağı bakmaz canım gebelik için hormon tahlilini kadın doğum uzmanı istemeli. Adetin 2 yada 3.gunu kan vermen lazım. Ona göre hormonlar degerlendirilmeli. Tek ultrason la ne olduğu asla belli olmaz canım.
(42 puan) tarafından
Baska bi dr gidiyim bari ben ama saglik ocgndaki dr bakmisti hormonlarima bakalm demisti hatta kendi
tarafından
Bakıyorsa ne güzel ama sen yine de başka bir doktora randevu al git canım ücretli bölüme falan ihtiyacın kalmayacak belki de
(42 puan) tarafından
Aynn oyle canim oyle yapayim ben saol cok

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 763 göst.
10 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 471 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam34 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy