Bizde her hafta sonu dışarı çıkarız bende öyleyimdir saçım başım makyajım yapilidir mutlaka 2 tane çocuğum var 25 ve 9 buçuk aylıklar
Oyle süslenmem ama gezmemden de asla ödün vermem ev dağınıksa salla zaten dağılacak yine. Yemek de oğluma yetecek kadar varsa biz hallederiz nasılsa. Gezme dediğim de ev oturması olsun park olsun piknik olsun yeterki evde kalmayayım sevmiyorum evi bi sure sonra çıkıp kapı önünde komşuyla iki konuşmak bile iyi geliyor bana. Ama oyle şaşalı sofralar tıkır tıkır giyinmeye yapamam duz insanım :) bi eşofman bi şal al çocuğu çık
Valla çok şükür herşeyime yetişiyorum elim hızlı ve pratik, mesela bugune hiç işim yok bi çamaşır asıcam dışarı o kadar temizliğimi dün akşamdan yaptım bugun hep gezicez oğlumla story atmıyorum pek ama hemen nazarlanıyo çocuk attıgım gün
Posttaki her kelimeyi kendim yazmışım gibi okudum. Bende anlamıyorum bazen diyorum millet çok çalışkan bir ben tembelim herhalde. Ya da dediğin gibi çocukları çok uslu. Mesele yemek yapcam mutfağa gidiyorum benimki emekleyerek yanıma geliyor, bana tutunup ayağa kalkıyor sonrada bana yapışıp hiç ayrılmıyor, durum böyleyken hiç bişey yapamıyorum, afedersiniz tuvalete bile gittiğimde hemen arkadam gelip kapıya vurmaya başlıyor. Ama maşallah millet herşeye yetişiyor.
Olduğundan fazla gösteriş iste
1,511,967 soru
24,663,161 cevap
366,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın