0 oy
345 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Nasil sunnet ettirdiniz kac yasindaydi ne kadar sure aci cekti ve hangi yontemle suunet oldu

24 Cevaplar

0 oy
(3,267 puan) tarafından
14 aylıktı. Evde yaptırdım.1 gün sürmedi acısı ilk çişi yaparken acı çekti sonra öyle bize yansıttığı bir durumu olmadı. Yöntem nedir bilmiyorum klasik sünnet işte yani. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
5 aylıktı yaptırdığımızda belden aşağısını uyuşturdular evde yaptırdık dikişliydi İlk gün çok zor geçti ondan sonra alıştı zaten fazla bir acı çekmedi ilaçlarını falan içirdim kremlerini düzenli sürdüm hiçbir sıkıntı yaşamadık biz çok şükür
0 oy
(3,097 puan) tarafından
1 yaşında yaptırdım canım ben suan 17 aylık oğlum. Sabahtan gittik yatış oldu akşam üzeride tarburcu ettiler. Yöntemini falan bilmiyorum canım. Narkoz verip uyuttular kendi kendine düşen dikişleri vardı 10 güne falan düştü dikişler. Ağrı yönünden çok zorlanmadim ben. Sadece hastaneden çıkana kadar çok ağladı. Damar yolu açtılar falan korktu hastaneden.  Doktor iki krem verdi karıştırip sürülüyordu. Ben o kremleri bol bol kullandım her gün birer kutu bitiyordu kremlerden doktor istediğin kadar kullan zararı olmaz demişti. O yüzden ağlama falan pek olmadı. bide kremleri sünnet yerine degil de bezine sürdüm sünnet yerine denk gelecek şekilde. Sıksık bez değiştirdim bol krem bi de ağrı kesici vermişti onu içirdim düzenli olarak. Çabucak geçti. İlk 3 gün falan fazla ayağa kalkmiyordu çoğunlukla sakin sakin oturdu hareket etmeye korkuyordu. 3 gün sonra o da geçti normal oynamaya başladı. Bide ben bardak falan kullanmadım bezine. Doktor kullanma demişti. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 187 göst.
13 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
22 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorucukk (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 257 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 321 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde medvey (1,251 puan) tarafından soruldu

408,575 soru

12,276,810 cevap

37,785 kullanıcı

Kategoriler

...