+1 oy
2,458 göst.
Diğer kategorisinde (3,158 puan) tarafından
Kızlar bugün kızımı parka götürdüm sallamaya başladım yanımda da 3 kadın konuşuyo neyse git gel parka bi iki tanesiyle muhabbetim vardı diğerini daha ilk gördüm parkta öyle konu konuyu açtı bebek filan kadın daha yeni doğum yapmış çocuğu 2 aylık olmuş sen bu çocuğu 2 yaşında ki abisiyle evde bırak parka gel bunu duydum ben beynimden vurulmuşa döndüm neymiş ayrı odalarda yatırmış dığer kızını almış gelmiş parka dedim bende sen hangi cesaretle 2 aylık çocuğu 2 yaşında ki çocukla evde bıraktın geldin dedim bana uyuyolardı diyo  ya kalk git eve çocuklara bak nasıl cesaret sendeki vs daha bir sürü şey söyledim yanımızdaki diğer kadınlarda git bekleme eve dediler ya o kadar rahattı ki kadın şaştım kalktım bidaha aldı kızını gitti pes dedim :-/
-

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy tövbe tövbe bebek bunlar belki kapıyı kapattığı an uyandı ağladı manyak mı ne neler görüyoruz haberlerde 
(3,158 puan) tarafından
Hangi akılla yaptı geldi parka ınan bilmiyorum bende
-Reklam-
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Ben wc gidemiyom hayret 
(3,158 puan) tarafından
Ah ah sorma
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Öldüm öldüm dirildim okurken şal.ak kari
(3,158 puan) tarafından
Bide beni düşün şok oldum duyduklarıma bugün
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Şaşırmış heralde 
(3,158 puan) tarafından
Heralde
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Garibim ben valla ya kızım 2 yaşında benimle tuvalete gelir girip çıkana kadar yanlız bırakmak istemiyorum 
(3,158 puan) tarafından
Bizde aynı o şekildeyiz inan bunlarda nasıl bir vicdan merhamet var ki böyle yapabiliyolar
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Ciddi mi bu kafamı yapio o kadın yuh
(3,158 puan) tarafından
Ciddi ciddi ah ah
0 oy
tarafından
Akli dengesi yerinde degildir belki
(3,158 puan) tarafından
Belki de ama gayet rahattı
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Ay allah korusun böyle zekadan  
(3,158 puan) tarafından
Olmayınca zeka işte sonuçları ortada
0 oy
tarafından
Elim ayağım titriyor şuan bu nasıl rahatlık bu nasıl vicdan 2 yaşındaki çocuk tek başına napıyor evde ya yangın çıkarsa ya da balkondan düşse ALLAH korusun 2 aylık bebek ağlaya ağlaya fıtık olur ölür ya tövbe yarabbim sen akıl fikir ver yarabbim 
(3,158 puan) tarafından
Uyutmuş ayrı odalarda güya bide öyle diyo bana 2 yaşında ki çocuk korkuyomuşta yaklaşmıyomuş yanına az akla bak ey Rabbim ya
tarafından
Deli mi ne
0 oy
(721 puan) tarafından
Bazıları anne olmak için yıllarını verir olamaz bazıları ise verilen melek çocukların kıymetini bilmez hayat bundan ibaret.
(3,158 puan) tarafından
Malesef yaa
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Telsiz olmasına rağmen çöp atmaya çıkmıyorum şaştım kaldım 
(3,158 puan) tarafından
Bide beni düşün :-/
0 oy
tarafından
Yok artk ya     
(3,158 puan) tarafından
Vallahi
0 oy
tarafından
Bizimde burdaki Suriyeli kadın 3 çocuğunu evde bırakıp işe gidiyornus eltim bugün söyledi ben şok oldum en büyüğü 6 yaşında 
(3,158 puan) tarafından
Doğrudur inanırım onlar için bunlar gayet normal ki bizim insanımızda yapıyo baksana
0 oy
tarafından
Yok artık rahatlığa bak ben diğer odaya gidince bile kaç defa kontrole gider bakardım 
(3,158 puan) tarafından
Gelde anlat ah ah
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Rahat değil net sorumsuz
(3,158 puan) tarafından
Birçok şey söylenebilir bu kadın içinde işte
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin fikir fikir doğurup evde mi bırakıyormus. Sonr Tv'de görüyoruz yangın çıktı fln diye. Allah korusun ya biz gözümüzün önünden ayirmiyiruz milletteki de cahill cesareti 
(3,158 puan) tarafından
İşte olan o yavrulara oluyo malesef bunlarda anneyiz diye gezerler
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Okurken korktum
(3,158 puan) tarafından
Beni düşün bide sen
0 oy
(450 puan) tarafından
Park o cocuklar icin var bn cocugum olmadan ne isin var parkta bekle uyasin onlarida gotur git bn ekmek almaya cikamiyorum kapimda bakkal var inan bazen alel acele isim oluyor gitsem bile kosa kosa eve geliyorum 3 bucuk yasinda oldugu halde kizim
(3,158 puan) tarafından
En büyük kızını götürmüş küçüğüne vuruyomuş vs uyutmuş diğerlerini çıkmış şaka gibi sen ne diyosun nasıl bi cesaret var sende dedim şok oldum almış çekirdek gelmiş kızı sallıyo yolladık geri eve ama ben yeni gitmiştim parka o ne kadar süre parktaydı Allah bilir...
0 oy
(554 puan) tarafından
Ya 19 aylık kızım evin içinde ayrı odalarda durmuyoruz yuh ya şoktayım
(3,158 puan) tarafından
Hele ben
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ay daha bugün haberlerde gördüm. Kadın çocuğunu evde tek bırakıp sağlık ocağına gidip geleyim diye çıkıyor. Cocuk camdan atladi ya çok kötüydü hep kamera çekmiş. Öldü cocuk içim paramparça oldu yaa:'(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 545 göst.
0 oy
2 cevap 278 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 185 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 999 göst.
22 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde baharr33 (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,858 soru

24,688,563 cevap

368,207 kullanıcı

...