0 oy
876 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından

Konuşma sıkıntısı var bi kaç kelime söylüyor ama genel olarak konuşmasından anlamıyoruz doktor 2 ay yasakladı. Neler yapabiliriz konuşması için nasıl etkinlikler yapabiliriz

18 aylık kızım baba dede nene geldi gitti ce ee bak ah tak tak tak falan diyo ama doktor bu aydan sonra artık en az 2 cümle kurması gerek dedi

27 Cevaplar

0 oy
(38 puan) tarafından
Benim yeğenim iki yaşına girecek oda pek cümle felan kurmuyor
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Aslında çizgi film izlerken daha çok çabuk kapar ama benim önerim akşam yatarken hikaye kitapları alıp okumanız ama bol bol alın gündüz de boyama kitapları renkli kalemler renkleri öğreterek kelimeleri bir araya getirir unutmayın her çocuk özeldir ve yetenekleri gelişimi farklı hiç kimseyle kıyas yapmayın 
0 oy
(11,973 puan) tarafından
Bence normal kız 18 aylıkken benim kız da öyleydi şuan 23 ayljk anca cümle kuruyor 2 kelimelik oda bence çocuklara yğklenlimemeli evet zv telefon izletme zaten 
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Kitap okuyabilirsiniz , şarkı söyleyebilirsiniz beraber sohbet edebilirsiniz sorular sorarak aklıma bunlar geldi
0 oy
(3,265 puan) tarafından
:))) aslında oturup iki çift lafın belini de kirar da neyse... 
0 oy
(866 puan) tarafından
Oğlum 16 buçuk aylık, anne, baba, doğan, Kaan, gel al aç dude burum burum yayaya piss tişş biyerş acıyınca uff uff seherr anno bu kelimeleri kullanıyor genelde, az mı acaba ya daha 2 li cümle kurmuyor bide ağzı laf dolu bişiler söylüyor ama çıkmıyor anlam 
0 oy
tarafından
Eğitici kitaplar etkinlikler alarak destek olabilirsin canım. Sende onunla oynayıp ilgilenecegin için çok daha kolay olacaktır süreciniz. 

Teknolojik aletler Çocuk düşmanı onun için doktor sizin için doğru karar vermiş canım üzülme 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 314 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.

Kategoriler