0 oy
1,217 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Mesela kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza eşiniz müsade eder mi? Ya da dışarı çıkmanıza falan merakk ssdece

76 Cevaplar

0 oy
(7,598 puan) tarafından
İzin almam haber veririm sadece
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşim benim gittiğim hiç bir yere karışmaz :D yarın iki çocuğumu alıp tatile gidicem ona bile bsi demedi. Askm ne kadar para var sende yeter mi yetmez mi dedi sadece. 

0 oy
(1,298 puan) tarafından
Yani izin almam haber veririm hayır deme şansı yok sadece kaçta gelirsin diye sorar ama uzun zamandır çıkamıyorum o ayrı :) 
0 oy
tarafından
Eşimin bu konuda bir vasfı ya da sözü olamaz ben tek başına bir bireyim beni asla kısıtlayamaz sadece bir arkadaşımın bana zarar verdiğine tanık olur ya da görüşmemi istemez ancak böyle anlayış gösteririm
0 oy
tarafından
Bilmem hiç arkadaşlarımla dışarı çıkalım diye plan yapmadım .. ama eşim izinvermezdi herhald efazla kimseyle samimi olma der evinle çocuklarımla ilgilen der hepsi çıkarcı der ve çok ta haklıdır hiç yanılmaz nedense 
0 oy
(13,433 puan) tarafından
İstediğim zaman çıkıyorum eğer akşam için program yaptıysam oğlumla evde kalıp ilgilendiği de oluyordu mesela bugün kahvaltıya gittim bunda müsade edilmeyecek bir durum yok eşim nasıl arkadaşlarının ile vakit geçiriyorsa bu benim de en doğal hakkım
0 oy
tarafından
Eder hatta benim arkadaşım yoktu eşim arkadaslarinin eşlerinden çevre yaptı bana 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Tabi ki izin verir neden izin vermesin evlerine giderim dışarda buluşuruz onlar gelir evliyiz diye eve mahkum eşe mahkum değiliz öyle şey mi olur
0 oy
(261 puan) tarafından
Müsade istemem cikiyorum derim cikarim 
0 oy
tarafından
Tabiki verir. Daha dogrusu izin de almam sadece bilgi veririm karismaz ona da. Koca kadinim kiminle gorusecegimi nerede ne yapacagimi bilecek yastayim daha neler evde esir degiliz ya.
0 oy
(2,804 puan) tarafından
Tabiki de çıkarım bu benim en doğal hakkım .Ama 2 bebeden sonra çıkamaz oldum :)
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Müsade istemem ben gidecem diye haber veririm. Çocuk değiliz sonuçta ve kötü bir şey de yapılmıyor ki bir de izin istensin
0 oy
tarafından
Eşim nasıl arkadaşlarıyla çıkıp gezebiliyorsa bende çıkıp geziyorum 
0 oy
tarafından
Dışarı çıkarken neden eşimden izin alayım ki? Haber veririm nereye gideceğimi kacta geleceğimi o kadar birbirimizi kısıtlayan çiftler değiliz 
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Müsade ne ya benim ondan önce bir hayatım vardı evlendim diye evde ona hizmetmi edem. Gidiyorum derim bitti
0 oy
tarafından
Hiçbişey demez canm
0 oy
tarafından
Karışmaz kendisi götürür arkadaslarimla dışarda bulusacaksam bırakıp geri alır burada bir tane arkadaşım var zaten memleketteki arkadaşlarımı da tanıyor bazen beraber de geziyoruz denk gelirse zaten ben arkadaşlık konusunda seciciyim bunu bildiği için sorun yapmaz 
0 oy
tarafından
Kız biz köle miyiz niye müsade etmesin. Eşimde insan sonuçta halden anlıyor. Karışmıyor. Ama ben yine de ondan habersiz bir yere gitmem. Başımıza ne geleceği belli olmaz çünkü 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Dışarı çıkınca haber veririm birşey demez arkadaşım yok cnm.Arada cocuklarımı gezdiririm.
0 oy
(362 puan) tarafından
Eş değilde kölesi olsaydık müsade alırdık derdim bu soruya eşe evlenirken iyi gün kötü gün diye soruluyor hayatını mafetmek üzere bir anlaşmaya girmiyor kimse hayatını kisitlayamaz bu erkeklerin kendini tatmin etme yöntemi dışarıda ezik olanlar evdekileri yönetmeye bayılır ben kız arkadaslarimla karnım burnumda geziyorum param olsa Türkiyenin heryerini gezerdim bekarken çalışıyordum param vardı ailemi gezdirirdim evlilik boş cüzdan kısıtlı hayat demek 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 440 göst.
2 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 591 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 471 göst.
21 Haziran 2023 Aile kategorisinde Minikii (647 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 260 göst.