+1 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar en son 1 ayda cok kilo aldim. Kıyafetlerimin hivmc biri gelmiyor. Sadece iki tunigim geliyor nereye gitsem onları giyiyorum. Kiyafet alamıyorum çünkü para yetmiyor gidaya çocuğun bezine faturalara anca yetiyor.  Esimde tutmuş bana bayramdan 1 hafta önce gitsene annemgilin yanına gidemem dedim hatta ben bayramda bile gitmek istemiyorum giyecek bir seyim yok ben irda iki hafta ne giyeceğim dedim.  Oda kilo almadan once düşünseydim kendi keyfin için çocuktan mi mahrum bırakacaksın anamgiki dedi anan daha 1 hafta ince geldi cokta mahrum kalmaz dedim. Tamam ben sana bir takım alayim dedi. Sen giyecek bir seyim yok derken abatti falan yaptığımı düşünüyosan düşünme gerçekten yok ben oraya 3 parca kıyafetle mi gideceğim dedim. Iyi tamam gitme dedi küstü gitti. Utanıyorum ama her gittigimde ayni kıyafet görümceler bir giydiklerini bir daha giymez benim kıyafetim asla değişmez. Evet cok kilo aldım ama suan ne yapabilirim. 

Hayatım son 1 aydır cok sıkıntılı be stresliyken aşırı derecede yemek yerim bu strese girince iştahı kaçan tiplerden değilim. O yuzden kilo aldım 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynıyız biliyor musun benimkide hep erkenden gönderme derdinde ona diyorum erken gidersem erken gelirim bayramlık yok bir şey yok ne giyecem kiloda aldım diyetteyim zayıflama çayı içiyorum ya psikolojik olarak ya da çayın faydası var bilmiyorum yemeği çok azalttım ekmek falan yemiyorum bakalım en azından gidene kadar 5 kilo verebilsem yine yeter tabi herkes laf sokacak kilo aldığını söyleyecek ama hırs yaptım iki hafta kalacam dönüşte zayıf bir şekilde eşim beni görsün istiyorum ya çok bir şey demiyor ama içten içe zayıflamamı da çok istiyor biliyorum o da bende hiç memnun değiliz bu hâlimdeb
-Reklam-
0 oy
(781 puan) tarafından
Eşinde kendini yetersiz hissetmiştir ve şu an senin olduğundan daha kötüdür eminim
tarafından
Gerçekten sonsuz artı veriyorum erken git demesine bişey demiyorum haklı ama kıyafet konusunda 2 veya 3 takım çok pahalı oluyo bir tunik bile 150tl bulsak uygun diyoruz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 429 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 705 göst.
13 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evilda (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 486 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Morsumbul (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 879 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Prensesim56 (148 puan) tarafından soruldu

408,973 soru

12,291,893 cevap

38,231 kullanıcı