+1 oy
726 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar selammm dün doktora gittik 2 gibi her şey yolunda dedi doktorumuz cinsiyetini bebişimiz göstermedi doktorumuz tatlı bişiler ye gel 40 dk sonra falan dedi tm dedik bir suru şey yedim tatli yine gittik yine gostermedi cok uzgun gibi duruyordu doktoruma soyleyince cok güldü üzgün degil o annesi sadece nasil rahatsa oyle durar uzulme dedi ve tine gostermedi bebişimiz çok komikti doktorum bu sefer yürü dedi 30-40 dk da yürüdüm hastanenin etrafinda eşimle kapinin onunde bile surekli yurudum herkes beni deli sandi kesin ;))) bana bakip durdu yaşli teyzeler neyse bu sefer gosterdi ve kızmışş çok mutluyum bir oglum vardı 1 bucuk yaşında birde kizim olucak Allah nasip ederse çok güzel bir duygu olucak kiz annesi olmak eminim eşimde dualara başladı inş sen gibi tripli olmaz diyerek bende saclarini topliycammm çok heycanliyim o gunler için isim seçemedim kizlar ilk cocugumub ismi tayfun eşimin vefat eden babasinin ismi eşimde 2. Nin ismini sen seciceksin senin hakkin dedi babaneside esimin zeynep olsun diyo benim kuzenimin ismi de zeynep asla onu koymam cocugu tasiyan agri ceken biziz millet maydanoz oluyo bir an once isim secmem lagzim canlarim eşim sectinmi diyip duruyorr cildiricam bir posete begendigim isimleri yazip karistirip ilk cektigimi koyiyim diye dusundum ama aklimdaki isimler de bunlar 

Elisa:  Anlami - cenlet kapisinda bekleyen melek , Allahın sözü anlamina geliyor 

Rüya :düş, hayal ve umut demektir.

Ömür: yaşam yaşayış hayat

Kizlar sizin onerileriniz var ise acigim degişik güzel bir şeyler ariyorum anlamli masalda düşündüm ama çok koyan var bilemedim 

Şimdiden cok sagolun

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızımın ismi derin çokk güzel çok tatlı<3

Rüya güzel canm

tarafından
Derin e bayildim cnmm
tarafından
Evet canm çok güzel bi isim derin ❤️
-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından
Ben mina ismini çok seviyorum kızım olursa adı mina olsun isterim. Gökyüzü iskele liman gibi anlamları var. Birde dini yönden şeytan taslanan tepenin adı 
tarafından
Mina yı bende cok begendim tam bir bebek ismi mina su istiyordum eşim cok anlamsiz dedi
0 oy
(6,787 puan) tarafından
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah canim ☺️❤️ Elisa çok güzel anlamida cok hoş 
tarafından
Allah razi olsun cnm elisa bnmde cok hosuma gitti

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 454 göst.
0 oy
8 cevap 342 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selvi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
16 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zeliha0701 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy