0 oy
1,208 göst.
Diğer kategorisinde (3,886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşimin babannesi kimseye güvenme erkek kardeşine bile dedi. Bende güvenmiyorum bazen kaynım geliyor o götürüyor ona da güvenmiyorum dedim. Ona güven dedi o bişey yapmaz kızına sahip çık dedi. Sen dedim ne diyorsn kardeşime guvenmeyip kaynima niye güvencem dedim. Ayrıca kız çocuğu niye yüz karası olacak saçmalama dedmm. Ama kadın anlamıyor. Kızım daha iki buçuk yaşında bu arada...

50 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Arkadaşımın esi gibi kızın kardeşinden kıskanırdı abisinden akrabalarından kıskanmazdi aynı kafa..
-Reklam-
0 oy
tarafından
malesef tecrube ile birlikte cahil de olabiliyorlar. bosverin tikayin kulaklarinizi he he deyip gecin. sinir bozmaya degmez
0 oy
(13,440 puan) tarafından
Yani en başında senin bu kadar hassas konuları konuşman hata
0 oy
tarafından
Sende deseydin ya canım bu güne kadar tvlerde amca istirmari duyduk ama dayı istirmayi duymadık diye cahil insanlar utanmalarida yok böyle takımların beyin yoksunu ne olucak kız çocuğu yüz karasiysa kendisi neymiş peki onun pipis mi varmış 
0 oy
(249 puan) tarafından
Oğuz kafalı olunca eski kafa ne anlatırsan anlat anlamazlar umursma 
0 oy
tarafından
Kendiside bir kız çocuğuydu zamanında oda yüz karası o zaman nefret ediyorum şu zihniyetten aynı benim kaynanam 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Eşinin babannesi teee kaç yaşında koca karı kim bilir onu mu takıyon kafana yaaa eski kafalı işte 
0 oy
(16,681 puan) tarafından
Kaynına güvenmiyorum demişsin ya o zoruna gitmiş saçmalıyor haspam 
0 oy
tarafından

Amcam da ben kız çocuğuyum diye hep beni dışlardı beni yok sayardı. Miras davasında benim üç çocuğum var babamın da sadece bir çocuğu var derdi hep erkek kardeşimden bahsederdi. Onun ihtiyacı yok derdi. Hayatım boyunca o adamı sevemedim böyle düşündüğünü duyduğumda da tamamen sildim. Ama duydum ki iki tane kız torunu olmuş :) :) 

0 oy
(245 puan) tarafından
Bir delil ile bin âlimi yendim bin delil ile bir cahili yenemedim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 468 göst.
+1 oy
11 cevap 818 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 694 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (68 puan) tarafından soruldu