0 oy
1,652 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Merhaba kizlar.. eşimle bı yere gidiyoruz smdi eve dönüyorduk bı tane kadın dar giyinmiş nasıl bakıyordu kadına gördüm bunu hep defalarca yaptı sorduğumda birine benzettim yok bakmıyorum bende bakımlı biriyim eşim neden bakıyor çok zoruma gidiyor ben giysem giydirmez ama acana bakıyor..

27 Cevaplar

0 oy
(1,769 puan) tarafından
Başka biri sana yada eşinin anasına bacısına baksa hoşuna gidermi gitmez 
-Reklam-
0 oy
(8,561 puan) tarafından
Acaba siz yanında değilken neler yapıyor onu merak ettim bende .
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Haram tatlı gelir herzamn böyle senin kocan gibiler yüzünden kadınlar istedikleri kıyafetle rahat rahat dolaşamıyorlar
0 oy
(85 puan) tarafından
Benımde eşim aynı böyle Ve bundan nefret edıyorum yüzüne defalarca böyle yapmaya devam edersen soğuyorum senden dediğim halde ben o gözle bakmıyorum ki dikkatımı çekti dıyor Cidden çok değişikler Anlayamıyorum 
0 oy
(6,378 puan) tarafından
Benimki de bakar bakmıyorum der.Hanımlar açık bayana bakmayan erkek yoktur eşinin yanında bakmiyorsa eşi yokken bakiyordur erkekler g*t meme gormekten çok zevk alır.İşte bu yüzden disarida edepli giyinmeliyiz ben disarida cok açık edepsizce kısa sort sütyenle gezen karilar çok görüyorum belki onlara bu durum normal geliyor ama erkekler boyle karilari gormekten çok zevk alirlar evli bekar farketmez.Lütfen cok dikkat çekici giyinmeyelim dar degil bol pantolon giyelim bol tişört gomlek giyelim ya da normal bir tisort ancak dekolteli olmasin zamanımızın erkekleri azmış bu yuzden biz giyimimize dikkat edelim biz azdırıcı giyinmeyelim onlar zaten azmış ta bizim giydiklerimizi görünce daha da azmasınlar azmanlar.
(6,378 puan) tarafından
Bu yorumu sabitler misin? Bayanlar biz kendimize değer verelim kadınlar incidir bizim göğsümüzü güzelligimizi başka erkekler niye görsün edep yerimiz açık niye gezelim bunları eşimize yapalim dışarıya cikarken makyaj yapmayalim bir surme biraz fondoten tamam ama makyaji abartanlar var.O adamlar görüp görüp azıyorlar sonra gidip masum minicik bedenlere 2 yaşında ki  4 yaşinda ki 8-9 yasinda ki cocuklara tecavüz ediyorlar taciz ediyorlar.Allah ahirette azmalarına sebep olduğumuz için bize sorar ne hesap veririz lütfen dikkat edelim.O masum tecavüz edilip öldürülen çocuklar aklımıza gelsin.
0 oy
(800 puan) tarafından
Agzinin ortasina bir guzel yapistir millet aciyor diye bakmak zorunda değil herkes kendinden sorumlu. Bidaha bakarsan bende giyerim diye tehtit et gorsun gununu
0 oy
(34,528 puan) tarafından

Oda onun şeref.sizligi kusura bakma bir bayan olarak söylüyorum.

Biri az fazla baksa agzinin  ortasına vurasim geliyor kaldıki inceleyerek bakacak.

Sende öyle bir insana halen nasıl tahammül ediyorsun? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 546 göst.
0 oy
18 cevap 3,537 göst.
0 oy
6 cevap 409 göst.
+2 oy
13 cevap 1,117 göst.

Kategoriler

1,512,150 soru

24,665,544 cevap