0 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar pislik kocam bir türlü korunmayı kabul etmedi 3 aylık iğneyle korunuyorum . 1 hafta falan iğneyi vurmadım adet oldum . Normalde olamıyordum.  Adetim biteli 3-4 gün oldu ve eşim dün yanaştı bak geri çekil dikkat et dememe rağmen umursamadı ve içime boşaldı ya ağlıyorum şuan sinirden. Umrunda değil ya . :'(

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gidip ertesi gün hapı al, bir daha da güvenme eşine. 
tarafından
Asla güvenmem alacam canm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Geçen gün benimde başıma geldi ilişkiden sonra 1 bardak gibi bir su aktı gitti içimden yaklaşık 1 saat sonra tam da yumurtlama günümdü:angel:

tarafından
O nasıl oldu ya 1 bardak su kadar
tarafından
Ne bilim ilk kez başıma geldi benimde çarşamba kontrolüm var gidicem doktoruma aldım sonunda randevu bulupta
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Hemen kalkıp vajinal duş alsaydın ama zamanlama olarak düşük ihtimal.
0 oy
tarafından
Ertesi gün hapı al yavrum 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Kız bende sandım test sonucu pozitif çıkmış ,bir relaks yaa ,daha dün  bir bu gün iki
0 oy
tarafından
Allah'ım ya rabbim bu nedir ya kız cupcake seni hatırlıyorum baya postta karşılaştık benim çok postuna da yazdin valla kocana ben sinir oldun nasıl bi cesaret ya benimki hamileyken çocuğa bişey olcak diye yaklasmadi 8 ay boyunca bi kaç sefer oldu onda da dışarı boşaldı hamile olduğum halde çocuğa bi zarari olur belki diye doğum yapalı 2 ay oldu önce kirkimin çıkmasını bekledi sonra hapla korunmaya başladım doktor 1 paket korumaz önce bünyenin alışması lazım 2inci paket korumaya başlar dedi şimdi de onu bekliyo bu nasıl sorumsuzluk ya ben asla bi erkeğin evlilikte ihmal edilmemesi gerektiğini savunurum ama böyle bi durumda ben olsam korunmadan bu daha asla birlikte olmam onun keyfi bi candan daha önemli değil 
tarafından
Canm zaten tartıştık yani bu konuda gerçekten çok sorumsuz . Hiç umursamıyor ama lafa gelince istemiyor . Dikkat et oznzaman . Gittim hap aldım 150 TL verdim nasıl verirsin diyor . Sen duaunecektin dedim
tarafından
Ertesi gün hapı mi tam o gelmişti aklıma yazıyım diye girmiştim iyi yapmışsın bi daha aynısını yap 2 tane alcam 300 TL vercem de
tarafından
Bana kızıyor beyfendi bı de deliricem ya
tarafından
Ay host ulan de aynen böyle sakin bu konuda alttan alma ciddiyetini bilsin yoksa kedi gibi her sene dogurtur seni
0 oy
(620 puan) tarafından
Olmaz ya hemen hele dur adet günün gelsin cnm 
0 oy
tarafından
Yani kesin diye bişey yok cnm korkma gidip ertesi gün hapı al 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 863 göst.
23 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 453 göst.
20 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 517 göst.

Kategoriler

1,446,126 soru

23,756,615 cevap

315,204 kullanıcı

...