benim 2 yasinda kizim anneci mesela asiri bana duskun babasi sabah gider aksam gelir. kizim ozlemez hic babasini. o gelse bile yine benimle oynar ben odada olmasam babasiyla oynamaz illa ben babasi o beraber oynarik aksamlar cokbilmis birde kizim dustuyu zaman hep gidib operdim mesela ilgilenmesem hemen gelib numaradan yere duser ufu oldu der. bana kendini illa opdurur. birde asiri kiskanc babasi sarilsa bana gelib elinden alir. dizine basimi koysam benim saclarimi oksar babasinin yok. esim der hic bagirib kizmadigin icin asiri simarimis sana. ne yapsa dagitsa bile asla kizmam bagirmam ben. alcak sesle hep konusdum. azarlamam bence bir cocuk sevildikce simarmiyor. oda benim kirilmM icin dediklerimi yapiyor. ben aglasam uzulsem hemen gelir oda mesel aglar hast olsam gelir basimda durur. bu ilgisi bana duskunluyu hayatda her seye deyer. ne bileyim dunyanin en temiz masum sevgisi kizimin sevgisi bana kusmez darilmaz canim kizim. aksam uyur mesala uyandiginda benimle uyumak istiyor onun yaninda olum oyle uyusun istiyor bir yere gitsek kucagimda gider. arabasini ben surerim baskasina gitmez babasi bile olsa izin vermez o sursun anca ben. am mesel ben bir yere gitsem babasi kizima cok iyi bakar onunla ben olmadigim zamanlar cok iyiler beni gorunce yapisir banA