0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
benim 2 yasinda  kizim anneci mesela  asiri bana  duskun babasi sabah gider aksam gelir. kizim ozlemez  hic babasini. o gelse  bile  yine  benimle  oynar  ben odada olmasam babasiyla oynamaz  illa  ben babasi o   beraber oynarik aksamlar   cokbilmis  birde  kizim dustuyu zaman hep gidib operdim   mesela  ilgilenmesem hemen gelib numaradan  yere duser  ufu oldu  der. bana  kendini illa  opdurur.   birde asiri kiskanc babasi sarilsa  bana  gelib elinden alir. dizine basimi koysam benim saclarimi oksar  babasinin yok.  esim der hic bagirib kizmadigin icin asiri simarimis  sana.   ne  yapsa  dagitsa  bile asla  kizmam bagirmam ben.  alcak sesle  hep  konusdum.   azarlamam   bence  bir cocuk sevildikce simarmiyor. oda benim   kirilmM icin dediklerimi yapiyor.   ben aglasam uzulsem hemen gelir  oda mesel  aglar   hast  olsam gelir  basimda durur.  bu ilgisi  bana  duskunluyu  hayatda her seye deyer.  ne  bileyim dunyanin en temiz  masum sevgisi kizimin sevgisi bana kusmez  darilmaz canim kizim.  aksam uyur mesala uyandiginda  benimle  uyumak istiyor  onun yaninda  olum  oyle  uyusun istiyor  bir yere gitsek kucagimda  gider. arabasini ben surerim baskasina gitmez  babasi bile  olsa  izin vermez  o sursun anca  ben. am  mesel  ben bir  yere gitsem babasi kizima  cok iyi bakar   onunla ben olmadigim zamanlar  cok iyiler  beni gorunce yapisir banA

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim iki oğlan da bbaya duskun 

Baba iştren geldi ikiside bana gelmez babasinin kucaginda inmez

Ikiside baba icin kavga ederler

Ama bi o kadar da baba cok duskun asiri sewiyo 

(1,166 puan) tarafından
benim esimde  kizina  banyoda  yapdirir. oynarda.    uyuturdu geceleri ana  yibede  anneci ne  yapsa yaranamaz  kizima
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 241 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (956 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,379 kullanıcı

Kategoriler

...