Annemle ilgili sorunlarımı yazmıştım hamileyim 5.5 aylık ve bir yaşında kızım var eşimden şiddet gördüm boşanma davası açtım yine annemin evindeyüm maalesef bu cehennem çukurundayım her günüm ayrı eziyet ve işkence ile geçiyor kardeşimin oğluna tavuklar salaklar etler gelip gelip giderken her eve geldiğinde bin ir çeşit yedirirken kızımla bana evde kuru ekmeği bile laf edip ekmek 3 lira olmuş ona göre diye diye yediriyor bugünde kızıma yemek yapmak istedim biz varken evde yemek yapmaz sırf bu laf yüzünden 10 gün önce yeğenim geldiğinde yaptığı taze fasulyeyi yemek var dolapta onu yedir dedi sabahın sekizinde kızını al defol git diyor bana bende gidecek yerim yok yeter artık canıma yetti ettiğin eziyetler dedim üstüme saldırdı kollarımı tırnakladı bıçak çekti öldür bende kurtulayım diye üstüne gittim şimdi karakola gitti beni evden attırmak için polise şikayet etmeye dayanacak gücüm yok kimsem yok kimse sahip çıkmıyor kadın sığınmaya gidemem araştırdım kızımı orda koruyamam doğumum yakın çaresizim ne yapıcam bilmiyorum içim çok dolu :'(((