0 oy
956 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Ya kaynanam laf sokmaz yüzüme çok bi şey demez ama kayınbabam yüzüme yüzüme şakayla karışık laf sokuyo.Çok sinir oluyorum siz olsanız cevap verir misiniz

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Baba kız gibiyiz öyle olsak mesafe koyardım 
-Reklam-
0 oy
(15,799 puan) tarafından
Yok ağzini açamaz bana. Eğer gereksiz bir laf konuşacak olursa cevabini veririm. B
0 oy
tarafından
Karşılıklı baya tartışırız ama sonunu tatlıya bağlarız biter gider 
0 oy
(297 puan) tarafından
Kendi babamdan daha çok sayar severim. 
0 oy
(129 puan) tarafından
Kaynanam ile görüşmüyoruz kayınpederimle mesafeliyim ama konuşursak lafını gülerek sokar karşılığını da benden güzel alır
0 oy
(93 puan) tarafından
Asla oyle birsey yapmazdi. Kendi babamdan cok iyiligi dokundu sevgisini belli rtmezdi ama hep hissettirirdi . Mesafemizi bilirdik surekli gelirdi yanima hep oturur konusurduk hamileligimin 5. Ayindan dogumuma kadsr onlarda kaldik kendimi asla yabanci hissetmedim onun kizi gibiydim. Maalesrf benim dogumumdan bes gun sonra ellerimizde vefat etti. Unutamiyorum ... 
0 oy
tarafından
Hemde çok laf sokar sürekli de kızar yemek yemiyorum diye 
0 oy
tarafından

Benimki laf sokmaz direk söyler eşim bana bırakmaz direk ağzının payını verir eşimden korkularindan ağızlarını acamazlar :D

0 oy
(10,124 puan) tarafından
Aynı benimkide öyle bayram günü günahını almak istemiyorum onun hakkında yazarak ama ondan nefret ediyorum neler çektirdi o bana Allah'a havale ediyorum hakkım yerde kalmasın inşallah 
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Benim ailem eşime laf söyleyemez ben buna izin vermem. Eşimin ailesi de bana laf söyleyemez eşim buna izin vermez. Herkes kendi anasına babasına sahip çıkıyor :D 
(122 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
tarafından
Her lafı soktu hiç cvp vermedim karşılığını rabbim çok güzel şekilde verdi kendisine şimdi hiç de mesafeliyiz zaten
0 oy
(241 puan) tarafından
Geçen sene Kasım ayına kadar demedigi sokmadıgı laf kalmazdı bi kere ben karşılık verdim çarpıldı sesi fazla çıkmıyo gitmiyorum yan yana gelmemeye çalışıyorum çünkü tam bir terbiyesiz igrenç biri benim kocam o babadan anadan gelmiş olamaz o derece 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Valla aynısını ben de ona yaparım 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Arkamdan konuşur da yüzüme şuana kadar totosu yemedi ahhh yüzüme konuşsa tüm biriktirriklerimi kusucam da konuşamıyo işte..
0 oy
(2,224 puan) tarafından
Yok yapmaZ yapsa da eşim öyle şeyleri hiç sevmez 
0 oy
tarafından
Valla benimkide beş karış surat hareketleriyle hallwriyle hep bir elestiri icindedir nefret ediyorum ondan
0 oy
(88 puan) tarafından
Hemde nasil  laf söyler 
0 oy
tarafından
Valla şakayla karışık benimki de söyler. Bence onu söylüyorum şakayla karışık :D bana sen de az çakal değilsin haaa bakışı atar. Gülüşürüz:)
0 oy
tarafından
Kayinbaba gorumce kayinvalide es hepsi birden laf sokar
0 oy
(854 puan) tarafından
biz genelde laflasirken sakalasiriz ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu

410,727 soru

12,358,450 cevap

41,266 kullanıcı

Kategoriler

...