0 oy
1,504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba post açmıştım eşimle tartıştık diye annem gilde kaldım kaç gündür. Kızımla birlikte neyse annem gil kaynanam gil bizi barıştırdı. Bende inandım eşim değişti sandım bugun eve geldim bana diyor ki aramızda bişey olmuyacak artık sadece çocuk için beraberiz hiç bı şekilde karı koca hayatımız olmuyacak istersen içeride uyiyabilirsin dedi ve uyudu bende şok oldum elimde kahve balkonda oturuyorum linclemeyin lutfen kızım var diye gelmiştim. Kavga nedenimiz belli bi sebep yok ama sürekli olarak bı anlaşmazlık var durduk yere beni silmiş madem öyle beni niye çağırdın ahh ***** kafam niye geldim aslında gelmek istemiyordum ama babam git git git eşin diyordu yaptığım herşey gözüne batıyordu mecbur kaldım bı yandan eşimle aynı evde aylardır kardeş gibi yaşıyoruz hep böyle olacakmış.. bebeğim 3 aylık bu arada

23 Cevaplar

0 oy
(362 puan) tarafından
Sen onun karısisın kölesi değil istediğin gibi gezersin dinende karışamaz eve insan istemeyenler den hayır gelmez babanla konuş kabul etmezseniz sığınma evine gitcem ömür boyu göremezsiniz de yada eşine bütün maddi çıkarımini sağlamak zorunda olduğunu ilet sana bu zamana kadar yasak koyması emin ol kendi hatalari yuzunedir tamamen guvenci yok evlilikte güven yoksa bir imzadan ibarettir herşey evlilik yok arada zaten birliktelik te yok gibiymis soğuma da var şimdi onun amacı seni kendine daha köle etmek bak ben olmasam hiçsin havası yaşatmak hayat senin çocuk büyüyünce çalışırsın inan bakıcı eli ruhsuz adamın evinden evladir bu süreçte ilişki olmaması avantajın birdaha hamile kalsan benim durumuma düşersin seninki aynı benim eş gibi bazı konularda hamile demez bağırıp durur ailem desen yemeğini getiriyor ya kafasında hepsinden nefret ediyorum beni inek olarak gördükleri için önüme samanim suyum gelince herşey bitiyor sanırım 
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Evlilik terapisi alın mutlaka. 
0 oy
tarafından
Cnm Allah yardımcın olsun. Böyle evlilik olmaz ama. Bir cozum yolu bulmalısın. Evin içinde böyle yasarsaniz psikolojinde bozulur. Ya eşinle aranizin düzelmesi lazım yada annenin yanına gidip annenin çocuğa bakması seninde çalışman lazim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 664 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 610 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis... (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,156 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...