0 oy
872 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
Dünden beri uyumadım kendimi yiyip bitiriyorum. Ben şimdi napacapım? Babama anlatsam böyle üzerime yürüdü desem beni burada 1 saniye bırakmaz onu mahveder. Bir yandan da 4 ay evde yok zaten kendi halinde takıl diyorum ama dün dedikleri laflar aklımdan çıkmıyor. Hiç bir pişmanlık yok. Dünden beri naber napıosun günaydın diye mesaj atmış. Uzatmayalım yazmış. Çok öfkeliyim kendi içimde yaşıyorum her şeyi. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Ama gitmek de istiyorum. Babamın yanında olmak istiyorum bir yandan pişman olsun yine bana eskisi gibi davransın istiyorum. Dediği her laf kulağımda yankılanıyor. Ağla ağla canım çıktı. Çok zoruma gitti s,iktir git boşanma davası aç demesi. Kızların ailesinin yanında boğazımı sıkması 

25 Cevaplar

0 oy
(18,759 puan) tarafından
Şu erkeklerin büyük kabahatlerini örtmek için hiç bir şey olmamışta sen her şeyi abartıyormuşsun gibi yavşa.k yavsa.k sırnaşmalarına ayar oluyorum bence içinden ne geliyorsa onu yap kapattım gitti dersen yarın öbür gün başla bir olayda bir adım ötesini göreceksin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 gün önce pavyona gideceğini söylemiş? Gitti mi? 

Onu uğurlamaya giderken sizle 1kizin arasında mi oturdu, yoksa diğer 2 kızla birlikte arkada mi oturdunuz? 

Evet yaşlılar zor durumda kalmış ama sizi korumak istemişler. 

Siz böyle her şeye saf saf tepkisiz kalmaya devam ederseniz bundan sonra sizi na h korurlar.
0 oy
tarafından
Boğazını sıkıp sana şiddet göstermiş hala neyi düşünüyorsun ki Allah yardımcın olsun ne diym 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Kusura bakma da sen hatayı o kadar olaydan sonra eşinle hiç bir şey olmamış gibi o arabaya binerek onu uğurlamaya giderek yaptın. Ben olsam çıkar eşyalarımı toplar giderdim babamın evine. Ne desek boş affedersin zaten uzatma o yüzden bence çok
0 oy
(143 puan) tarafından
Arkanda öyle bir baba varsa kesinlikle şöyle Murat'ın arkadaşları değildir kesin ayrıca öyle olsa bile onun bunun yanında seni rezil edemez öyle şimdi susarsan emin ol devamı gelir

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 560 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
33 cevap 914 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Masalimmm (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,643 göst.