Kızlar benım evde hamamböceği varmış ev sahıbı taşınmadan önce söylemedi taşındıktan sonra farkettık. Neyse evi ilaçlattık tek yük kaldı yıne de . Bugün kızıma mızıka çalayım dedım mızıkayı bir dışarı üfledim bir içine çektim çekmez olaydım kocaman canlı hamam böceği agzımın içine girdi
Etcik olmuş kiz
Iyyy ya elhamdülillah Müslümanız baksana ya yanlışlıkla sen ağzına aldın bizde duyduk sadece midemiz kalktı bide onu yiyorlar yaaa tavuk yer gibi
Ayy recep ivedik deki ağzına böcek giren adam geldi gözümün önüne dikkat edin uyurken falan
Off çok kötü olmuş yaa..
Geçen gün benim 27 aylık oğlum geldi eşimle ben karşılıklı oturuyoduk elinde birşey bana veriyor e e e (hani pis şeylere deriz ya) diyor. O ne oğlum yaa dedim kurumuş yaprak almış balkondan dedim alayım derken bir baktım antenleri var ayyyyy diye bağırıp cocugun elinden bir fırlattım eşimin bacağına düştü oda bir panik oldu bir anda noluyo diye meğer ölmüş ama daha taze kurumamis. Allah'tan canlı değil ısırır filan çok tiksinirim bende ama illa ki çıkacak delik buluyolar yaaa
Sana da geçmiş olsun canım
Bana bişeyler oluyo
Allahim bana biseyler oluyor
Neeee annemlerin evde de geçen sene çıkmıştı karanlıkta yatağıma yattım saçlarımı aşağı uzattım dizi izliyodum kafamda bi kıpırtı elimi attım silkeledim aklıma da geldi kardeşim yanımdaydı dedim ışığı aç bi bak kafamda kocaman bişey vardi kardeşim abla sen bi dışarı çık dedi parmak kadar hamam böceği saçımda gezmiş seninki ağzına girmiş o daha kötüymüş
1,487,135 soru
24,311,561 cevap
344,778 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın