+8 oy
1,029 göst.
Diğer kategorisinde (3,951 puan) tarafından
Biri çıkmış sünnet Kur'an da yoksa boyle bisey yoktur diyor.  Benim gozumde resmen efendimiz s.a.v savaş acmak karşı gelmektir....!

Elbette hersey kur'an i kerimde yazmiyor onun icin bize bi peygamber gonderildi neyi nasil yapmamiz gerektigini bildiren, en basit örneği sunayım namaz ayeti farz olduğunu bildigiriyor ama nasil kılınacaginı bize peygamberimiz öğretiyor 

Dedigin gibi hersey kur an da yazsaydı zaten bi elciye onu anlatack bi peygambere gerek kalmazdi. 

Lütfen seytanin vesveselerinden kurtulun yoksa imanınıza ciddi zararlar verir..  

24 Cevaplar

0 oy
(6,308 puan) tarafından
Ben de onu okudum şimdi 

Bir yaşıma daha girdim birmelek kullanıcısı ve post sahibi  yüzünden fikirleri çok saçma 
(3,951 puan) tarafından
Kesinlikle kasıtlı yapılıyor yada cehalet
Post sahibinin adını unutmam hatta engelleniyorsa engellesem de karsima cikmasa bi daha
-Reklam-
0 oy
(29,537 puan) tarafından

O diyenin kafada tahtaları eksik her koyun kendi bacağından asılacak boş versenize bilinçli insanları kışkırtma yapıyorlar 

(3,951 puan) tarafından
Kışkırtma ama kalkmis peygamberimi yok sayiyor buna sessz kalamazdim
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Aslında dogru yaklasıyor ama işine geldiği gibi algılıyor ewet yok Kuran'da sünnet ama inkar edrsende müslüman değilsin .peygambere inanmak islammın sartıdır ee inaniyorsanda sünneti kabul edeceksin.cok ta kafa yormamak lazım her koyun kendi bacağından ..
(3,951 puan) tarafından
Aynennn oyle canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 637 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 106 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,765 puan) tarafından soruldu