0 oy
2,423 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar görücü usülü mü? 

Severek mi?

Yoksa ben gibi  kaçarak mı evlendiniz? :)

Ha bu arada kızlar 2. Evlilik onun var iki benim var iki çocuk ama heycan yaşıyLım dedik hem yaşadık hem yaşattık :D

Kaçtığımızın ertesi günü eşim babamı aradı 

Seyfi bey dedi babM buyrun benim dedi 

Kızınız benim yanımda dddi babam şok!!!:O 

Eşim sonra direk konuya daldı 

Kızınız eşim torunlarınız evladım dedi noktayı koydu ve 1 hafta sonra el öpmeye gittik küslük olmadı şükür :angel:

53 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz gorucu usulu gibi oldu uzak akrabaydi amma cok uzak onlarda demislerki boyle bi kiz var gidelim gorelim oyle duyunde gordu esim beni bende onu hosuma gitti gorucu geldiler babam vermedi ailesi iyi digil diye sonra bi daha geldiler annem babama dedi kiz istiyor oyle babamda verdi amma babami dinleseydim diyorum keske
tarafından
Allah nazarlardan saklasın canım keain ailesi yüzünden bu şekil pişmanlık yaşıyorsun Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin sagol canim Rabbim seninde mutlulugunu daimi etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(659 puan) tarafından
Amcamin 20 yılik arkadaşi ile görucu usulu evlendik :D Anam adam la kac defa ayni ortamda denk gelmişiz ama hic birbirimizi gormemişiz :D 
tarafından
Amcanın 20 yıllık arkadaşı sen kaç yaşındasın ki :) maşallah canım Allah nazarlardan saklasın
(659 puan) tarafından
Amin canim nisanlandigimda 17 evelndigimde 18 suan 19 oldum ve hamileyim esimde 25 yasinda
0 oy
(454 puan) tarafından
Bir gun alsama arabasinda gezdim ama yuzunu gormedim:) amnesine o kiz vana bakmadi gidin isteyin demis dugun videosunda izledim gorucu usulu ama sonra nisan atilicakti kacdim ..heosi var anliyacagin :) 6 senenin hasreti oglum oldu cok sukur ..yucarlanip gidiyoruz :)
0 oy
(441 puan) tarafından
Üniversite de tanıştık gördüğüm gibi ben bu adamla evlenirim dedim. Kayınvalidem in soyledigine göre eşim asla evlilik yanlısı değilmiş ama ben olacak dediysem oldururum. Arkadaşları çok şaşırmıştı evlenecegimizi duyduklarında. Ama her erkeği diz çöktü bir kadın vardır derler ya esiminkide ben oldum nasip işte.
0 oy
tarafından

4 yıllık bi ilişki bi buçuk yılda nişanlı kaldım 2 senedir de evliyiz toplam 7 buçuk senedir birlikteyiz :D

0 oy
tarafından
3 sene sevdik evlendik 2,5 yıllık evliyiz elhamdülillah 
0 oy
tarafından

severek evlendik 8.5 ay icinde evlendik :)

az dsha evde kaliyoduk birbirinizi evde kalmaktan kurtardik :))) 

esim en büyük sansim benim en buyuk iyikim

0 oy
(843 puan) tarafından

Niye kaçtınız ki :D

0 oy
(163 puan) tarafından

Severek evlendik 2 ay sevgili kaldik ardindan nisan :) simdi 1.5 yillik evliyiz 6 aylik kizimiz var :D<3

0 oy
tarafından
Severek oldu. Babam her zaman arkamda dağımdır. Ben istedim o da verdi :)) 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ben kactimm cnm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 140 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mavisim45_45 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 657 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,093 göst.