+1 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar babam dneilen şahıs cok kötü biriydi sürekli annemi döver kanalr içinde görürdüm kadınları eve getirip gözlerimin önümde birlikte olurdu erkeklere meze hazırlatırdı bana daha anlatamadığım cok şey var neyse öldü bu kişi helallık vermedim veremiyorum kalbim izin vermiyor ama sürekki rüyama giriyor helallik en son git korkuyorum senden dedim 4 aydır girmiyordu rüyama ama dün gene rüyama girdi az cok bilgisi olan varsa bana bir yol gösterirmisiniz

26 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından

Kuzum helal et bitsin sen üzülme sen bıraksan Allah bırakmaz sen yine de iyilikten vazgeçme ölmüş gitmiş zaten bundan sonra ne olabilir ki sen affetsen Allah affetmez sen unutsan Rabbim unutmaz ..

image

-Reklam-
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Baban ibretlik ölmüş 

Sen kalben helal etmiyorsan 

Bırak öyle kalsın yapacak birşey yok 

Arafta beklerken de azap çekiyor belliki 

Cehennem de beteri onu bekliyor

Benim babamın da vukaatlari var 

Ama bunun gibi değil tabi.

Benim babam çalışmadı bizi hep ele güne muhtaç etti erken yaşta çalışmak zorunda kaldım annemle birlikte

Babamdan hep para saklardik elimizde olanı da alırdı.

Bizi arada sırada da olsa döver ama çok pis döverdi

Anneme bir kere bile vurmadı ama ettiği küfürler 

Yenilir yutulur şeyler değildi 

Yine de ben gönülden helal ettim görüyorum ki beterin beteri var 

Uykuya daldı ve öldü bazen diyorum o kadar şey yaptı

Ama çok büyük bir sevap mi işledi ki böyle güzel öldü 

Rabbim herkese hayırlı bir ölüm nasip etsin 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Nasıl ya bi insan kendi öz kizinin gözü önünde nasıl başka bi kadınla birlikte olur. Kırmızı oda vardı dizi. Yaşadıklarının aynısı orda vardı. Gerçekten çok üzüldüm. Hakkini helal et bence sende rahatla o da
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Allah bilir ama belliki azap çekiyor ben olsam bende helal etmem hakkımı sen babanı hiç düşünme ki rüyana gelmesin ahirette hesaplasirsiniz Allah'ın huzurunda 
0 oy
(337 puan) tarafından
Neden ölünün arkasından konuşmayın diyorlar biliyor musunuz kötü konustugun zaman melekler saçlarından tutup çekiyormuş kalk şahitlerin konusyor azap görüyolarmis diye konuşmayın diyorlar nasıl biri olursa olsun rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah 

Yinede senin duyaya gelmene vesile olmus helal et hakkını zaten cezasını çekecektir helal et bacım 
0 oy
(785 puan) tarafından
Canım sen şöyle de ben hakkımı Allah'a havale ediyorum rabbim bilir ne yapicani de en azından senin üstünde kalmaz bu hak meselesi 

İlgili sorular

+3 oy
38 cevap 2,262 göst.
0 oy
4 cevap 341 göst.
0 oy
5 cevap 626 göst.
0 oy
19 cevap 1,678 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,104 soru