0 oy
711 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar selamlar, ben eğitim fakültesi mezunuyum çok uğraştım kpss için ama atamadım maalesef. Daha sonra eşimle evlendim.

Şimdi çalışmıyorum hamileyim bebek bekliyorum, 

Kayınvalidem sürekli çalışmadığım için laf sokuyor, sürekli çalışan kadın akrabalarını övüyor bende üzülüyorum artık. 

Ben çalışmadığım için pek değer vermiyor, para kazanmadığım içinn onun gözünde bı mertebeye sahip değilim. Yani aslında ne düşündüğü çok umrumda değil ama sürekli her yerde herkesin içinde laf sokup duruyor. Eşim üzülmesin diye çok bı şey söylemekte istemiyorum ama artık çok bunaldım bu yüzden napacagimi bilemiyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(504 puan) tarafından

Bacım çalışsan da başka birşeyden sokardı lafını boşver takma bende iibf mezunuyum bende çalışamıyorum yapacak bişey yok ona rağmen başka şeylerden yiyorum lafı :D

-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Benim kaynanamda aynı malesef çalışmıyorum diye sanki hiç birşeymisim gibi muamele ediyor defalarca oğlunun müsade etmediğini dile getirdim anlamıyor en son bize geldi eşimde vardı gene konuyu açtı 

""çalış iki elden birşeyler yapın herkes çalışıyor ben şimdiki koca parası yiyen kadınları anlamıyorum"" diye eşimde 

"" niye sen yıllarca kimin parasini yedin bak seninle yaşıt olan akrabaların komşularının hepsi emekli sen neden çalışmadin"" dedi 

Kaynanada " size kim bakacakti bakacak kimse yoktu dedi 

Eşim " bizim çocuğa bakacak kimsede yok ben müsade etmiyorum tabiki benim paramı yicek ihtiyacımız yok çok şükür bir daha bu konuyu sakin açma" dedi bozuldu hemen gitti onla belli birşey demiyor bakalım 

Bende ünv mezunuyum ayrıca 2. Ünv açıktan okuyorum ama eşim müsade etmiyor hoş etsede oğlana bakacak hiç kimse yok amaaan ne gereksiz su Kaynanalar ya
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Sen çalışmıyon laf sokuyor ben calisiyorum para sokuyorum evime yinede oglumun parasini yiyorsun diyor yaranilmiyor bunlara 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 671 göst.
7 Kasım 2022 Aile kategorisinde Dilaykorkmazoglu (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,027 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 478 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.

408,078 soru