+1 oy
1,153 göst.
Aile kategorisinde (3,896 puan) tarafından
Sizce hangisi daha iyi olur? 2 çocuklu olmak mı yoksa 3 çocuklu olmak mı?

71 Cevaplar

0 oy
(7,973 puan) tarafından
Ya 3 ya hiç☺
-Reklam-
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Bnm için tek Cnm Allah'ın zoruna gitmesn ama bu şartlarda bu hayata zor :(
(3,896 puan) tarafından
Evet hayat çok zor sende haklısın.
0 oy
tarafından
İkinciye hamileyim diğeri iki yaşında başka düşünmüyorum rabbim olmayana nasip etsin inşallah tabi nasip olursa üçüncü kazara vs basım üstüne yoksa valla ikiden fazla hiç istemiyorum 
(4,700 puan) tarafından
O zamana kadar bence tamamen önlisansin önünü kapatacaklar gibime geliyor
tarafından
Zaten kapalı artık iki sene okuyunca kadro olmicakmis dört sene gerekiyor dendi dorde tamamlarım valla baktim kapattilar özel yer açarım kendime çocuk gelişimi de okurum sertifika vs ile öyle devam ederim yapıyorlar çoğu
(4,700 puan) tarafından
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun kızlar inşallah hepimiz gönlümüzden geçen gibi kadrolu hocalar oluruz
tarafından
Amin inşallah
(3,896 puan) tarafından
Amin. :)
0 oy
(9,525 puan) tarafından
Tek çocuklu olmakkkkk
(3,896 puan) tarafından
Mantıklı:)
0 oy
tarafından
2 TANE YETER YA 3.YE YETEMEM İSTEMİYORUM 2.YE GEBE KALIRSAM YETER nasıp olursa sezeryan olucam yine tüp bağlatabilirim 3.olmasın diye araştırcam 
(3,896 puan) tarafından
Bnmde 2 var bnce de yeter :)
tarafından
Aynn canım yeter Bız 3 kardeşiz benım küçüğüm doğunca annem bize bakmadı hala der keşke ıkı de kalsaydım kardeşiniz doğdu sizi ihmal ettim diye oyle olmasını istemiyorum ben her konuda tam yetmeliyim çocuklarıma
0 oy
tarafından
Ya 3 ya hiç dedim ve 3ledim :) 
(3,896 puan) tarafından
İyiymiş:)
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kaç tane olursa olsun,denizdeki taşın içindeki böceği aç unutmayan Rabbim,o masumların rızkınıda unutmaz 

Sen yeterki edep,merhamet,Allah rızası öğret,rızık her yerden gelir
(3,896 puan) tarafından
Aynen de bu zaman da rızkını düşünmemek zor.Ben çalışacağım üçüncü oldu diyelim ya bakıcı tutup tüm kazandığımı vericem ya da eşim bize bakacak ki adamin öyle bir durumu yok durum olsa çalışmam cocuklarim eğitimden mahrum mu kalsın bu yüzden bir kızım bir oğlum var yeter diye düşünmeye başladım bazen az mı diyorum sonra neyine yetmiyor diye kendime sövüyorum.
(14,429 puan) tarafından
Ahahahhas
Allah ol demişse olur bende bunu bilirim
0 oy
(736 puan) tarafından

Valla ben kalabalık seviyorum büyüdüklerinde beraber iftar sofrası gezme eğlence falan gzl ben aslında 4 tane istiyorum 2 kızım 2 oğlum olan yeter. En azından bacı abla ile abi kardeş ile dertlesirler başkalarına ihtiyaç duymazlar. Tabi nasip meselesi gün dogmadn neler doğar. Zorluğu olur elbet ama büyüdüklerinde de gzl olur :)

0 oy
tarafından
Zirvede bırakmak istiyorum tek çocuk ama eşim ben gelir gelmez ikinciyi istiyorum bunun tadını alamadım diyor hsyirlisi
(3,896 puan) tarafından
Diyor mu eş diyorsa yapar.
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben iki kızım  1 oglum olsun isterim hep.... tek kızım  suan kızım  var hamileyim cinsiyet belli değil  ama kız olsun isterim sonrasi da erkek
(3,896 puan) tarafından
İyi plan çalışmayı düşünmüyor musun heralde kocan zengin :)
(448 puan) tarafından
Kocam degil ailem zengin diyelim  kiradayim  ama ailem destek oluyor her türlü  cocuk  konusunda
(3,896 puan) tarafından
Masallah cnm.Allah bozmasin yani durumun varsa yaparsin neden olmasin. :)
(448 puan) tarafından
Suan 2. Ye hamileyim kiradan kurtulmak nasip olursa 3. Yü yaparim yoksa zor ailem nereye kadar yeter cok zor evlat buyutmek yetistirmek onlara da gelecek  lazim
0 oy
(11,100 puan) tarafından

Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk tek çocuk, üç çocuk iki çocuk demek benim için :D

(3,896 puan) tarafından
Bnce tek çocuğu büyüten de çekiyor 2 çocuğu büyüten de önemli olan ahlaklı yetiştirmek.3 çocuğun olmuş biri hayırsız olmuş ne fayda 1 kızın olmuş hayırlı olursa 2 çocuğa bedel. :)
(11,100 puan) tarafından
Aynen öyle canım hayırlı olsunlar da bitane iki tane önemli değil
(3,896 puan) tarafından
Benim 1 tane üvey abim ve birde üvey ablam var 3 kardeşiz onlar anneme çok cektirdi bize cok çektirdi bu yüzden onlari sildim.Böyle evlatlar olacaksa hiç olmasin daha iyi yani onu diyorum.
(11,100 puan) tarafından
Haklısın canım umarım evlatlarımız hayırlı olur herkes için
0 oy
(3,952 puan) tarafından

3 tane oğlum var.. bi daha yap kız olsun diyen olunca 

Yeter daaa burama kadar geldi diyesim var:):D

(3,896 puan) tarafından
Kız3 oglanda çok iyi :) Allah bağışlasın.
(11,100 puan) tarafından
Burda da 3 kız anası vardı onla tanışın bence :)
(3,952 puan) tarafından
Guzel ama oglanlar fena oluyor
(3,952 puan) tarafından
Tanışalım gelin kız lazim ;))
(3,896 puan) tarafından
Bilmez miyim bnmde 1 oğlum var bir tanesi bile yetti. :)
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Kalabalık aile seviyorum 3 diyorum 
(3,896 puan) tarafından
Eşimin akrabalari sana denk gelmemiş anlaşılan bi toplaniyoruz neredeyse 30 kişi :)
0 oy
(4,555 puan) tarafından
3 çocuk var bende 8-3-1 yaşlarında Rabbim acılarını gostermesin ama çok zorlanıyorum özellikle ortanca yaktı bitirdi beni
0 oy
(590 puan) tarafından
1 tane 1 tane en iyisi 
(3,896 puan) tarafından
1 tane en iyisi :)
(590 puan) tarafından
en iyisi:) benim bu ilk cocugumdu suan 6 aylik ve coookkk asiri huysuz bi bebek 6 ayda psikolojim bozuldu durmadan kucak ister oturmaz yatmaz yok anam yok
0 oy
(1,380 puan) tarafından
2 evladım var istemiyorum artık şükür durumumuzda var bakmaya eşim istiyo 3. Yü . Hakkımızda hayırlısı 
0 oy
(415 puan) tarafından

Bekarken 3 4 diyordum ama şimdi kesinlikle 2 diyorum :) şükürler olsun bi kızım var ikinciye hamileyim oğlum olucak hayırlısıyla yeter:D tabi büyük konuşmak istemem kazayla olursa da takdiri ilahi 

(3,896 puan) tarafından
Bnde 2 ywter diyorum bi kızım bi oğlum var tabi takdiri ilahi :)
(415 puan) tarafından
Kesinlikle bu zamanda çok zor büyük sorumluluk gerçekten şimdiden geleceklerini düşünüyorum
0 oy
tarafından
On covuklu o gücü kuvveti beyni maddiyati kendinde goruyorsan sayı önemli degil
0 oy
(1,405 puan) tarafından
bizim Bi tanıdık 2 az 3 çok derdi :) 
(3,896 puan) tarafından
Ortasi yok. :)
0 oy
(2,468 puan) tarafından
4 çocuk♥️♥️
(3,896 puan) tarafından
Kız naptin :)
(2,468 puan) tarafından
Kocaya kalsa 10 tane yapacağız:))
(3,896 puan) tarafından
Hey maşallah kocan zenginse yap kız :) bnde isterdim 3-4-5 isteyen koca ama bnmki 2 yeter dedi.
(2,468 puan) tarafından
Müteahhit benimki. Ama yapamam çünkü sezeryanla doğum yaptım:)  yapmasam da yapamazdim. Kız hayatım kalmaz. Yaş geçiyor. Bir ömür çocuk mu yapacağım.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 371 göst.
14 Ocak 2023 Aile kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,642 cevap

36,425 kullanıcı

...