+1 oy
1,012 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

Canlarım ciğerlerim❤22 yaşında 168 boy 80 kilo bir tosuncugumbu takımlardan hangileri güzel ve bana gidermi yaşıma yani❤

image

image

image

image

image

image

image

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunlar biraz daha olgun gibi geldi bana 30 35 gibi sen daha çok gençsin 
tarafından
Oyyy masallah canim❤❤❤İnşallah hersey tam istediğin gibi olur kuzum,Minik bi erkek gelecek sanki ama içimden öyle geçiyor☺❤
tarafından
Herkes öyle diyor erkek diye bakalım cuma günü 19 hafta olacam doktor söyler inşallah öncelikle sağlıklı olması sonra hayırlı bir evlat olsun ve kucağıma alayım anne olayım kız erkek hiç aramadım eşim de kızım olsun istiyorum diye sürekli kız bebek kıyafetleri gösteriyor bende bugün can sıkıntısı internette baktım cinsiyet tahmini yapılıyor yaa googleden erkek çıktı ❤
tarafından
Dediğin gibi canim önce hayirli olsun sonra gönlündeki olsun inşallah ❤❤❤
tarafından
Inşallah ❤☺️
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeşille mavi çok güzel miş kuzum ☺️❤️
tarafından
Yeşilin rengi beni benden alıyor zaten abla☺☺❤
0 oy
tarafından
Siyahhjjj......
tarafından
Tamam askom❤☺
0 oy
tarafından
Can suyuna gül döktüğüm bunlar ne yaşın gencecik
tarafından
Valla mı diyon shsjs ne bilim begendiydim de ☺☺☺
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Favorim 1 diğerlerini beğenmedim.canim 
tarafından
Tamam canim çok sagolasin ❤❤
0 oy
tarafından
Daha geçmişsiniz neden babaanne tarzi şeyler seçiyorsunuz yada giyiyorsunuz çok güzel tesettür kıyafetler var uzun bol bunlar çok yaşlı tarzı ya bu arada alacaksan yesil ve en sondaki modeli al siyah dahada kilolu gösterir seni
tarafından
Babaanne dedin yüreğimden vurdun beni sjsjsj baci valla bulamıyorum ya bu sayfa hoşuma gitti ama sen öyle diyince bi düşünceye daldım☺☺Beğendiğin model veya sayfa varsa atarsan çok mutlu olurum☺
tarafından
Yavrum ben açık bayanım ama inşallah kapanirsam düz model giyicem ya sihay yada beyaz bunlar çok renkli ve yaşlı model çoğu yaşına uygun değil aşkım daha gençsin güzel giyinme zamanın yalnis anlama ama genç yaşta böyle kendini buyuk gösteren şeyler giyenlere kızıyorum ne gerek var diye güzel giyinin bunlar yaşınıza uygun değil ❤
tarafından
Tesekkur ederim düşüncen için canim haklısın kesinlikle❤❤Bakalım vi kaç sayfa daha bakar ona göre karar veririm çok çok sagol ❤❤❤❤
0 oy
(1,004 puan) tarafından
İlk sıradaki pembe gibi olan hem çok güzel hem ona benzer Bi arkadaşım giyiyordu kilolu o arkadaşım ama çok güzel durmuştu üstünde çok bepenmiştim
tarafından
Tamam canim çok sagolasin ❤❤❤
0 oy
(27 puan) tarafından
Ben de hic birini yasina uygun guzel bilamadim canim ama illa olsun biri dersen 4671 urun kodu olan mavinin ya baska rengini ya da onu alrdm ben olsam
0 oy
(7,626 puan) tarafından
Geçmiş gönderiyi biri hortlatmis ama yazmadan edemeyeceğim acaba renk körü mu oldum bir çok kişi pembe yazmış hani ya pembe nerde var ?
(7,626 puan) tarafından
Şaka gibi (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
0 oy
tarafından
Sondan iki mavi güzl 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Burası guwebilirmi İzmir Artvin bilmem ne yazıyor konum 
0 oy
tarafından
Uyarı veren ne içti sabah sabah merak ediyorum daa.. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 415 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Oslemomur (5,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 695 göst.
28 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 442 göst.
0 oy
16 cevap 511 göst.
22 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu

404,779 soru

12,125,380 cevap

36,483 kullanıcı

...