Google zaman çizelgesi uygulamasını biliyorsunuzdur. Eşim gün içinde nereye gittiyse bilinen bir adresi Google kaydediyor oraya yada yakınlarına gitmiş olduğu için bende ara sıra bakıyordum. Eşim belirli araliklar sürekli bir adrese gidiyor. Konuralp sokak no 59 diye. Bu arada eşim reklamcı sürekli zaten dışarda iş kovalıyor her yere girip çıkıyor. Tatilden önce bir kez gitmiş tatilden döndükten sonraki gün hemen gitmiş bazen bir saat kalıyor bazen yarım bazen 45 dk. Çocuğunlukla gündüzleri gidiyor ama gece çalışıyorum dediği saatlerde gittiği de olmuş. Sonra birden eşimin evlenmeden önceki oturduğu evin adresine yakın olduğunu hatırladım ve aynı sokağı gösteriyor. Kendi zaman çizelgeme baktığım zaman eşimle ben evlenmeden önce aynı adreste aynı saatlerde ordaymisiz. Yani kısacası eşim eski evine girip çıkıyor durum bu. Ama o evde şuan kim var kim oturuyor eşim napıyor bulamadım. Arama kayıtlarımiza mesajlarımiza bakıyorum. Mesela o adrese gitmeden önce beni hep aramış. Onu rahatsız etmeyim diye herhalde. Yaşadığım yer küçük bı sehir eşim de çok tanınan biri gidip adreste kim var diye soramiyorum tanıdık biri çıkar diye görürler diye. Napicam bilmiyorum hiç aldatiyor olabilir mi. 10 aylık kızımız var. Ve ben nasıl ogrenicem orda kimin yaşadığını nasıl ortaya cikarcam bu durumu