0 oy
1,111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar utanarak soruyorum kusura bakmayın randevu asla bulamıyorum çünkü, özele de inanın imkanım yok. Özel bölgemde kızarıklık tahrişlik var pembemsi derisi kalkmış gibi iç kısımda  nasıl desem bilemedim. Küçük küçük Kesikler var yanıyor acıyor. Neden olduğunu bilmiyorum sık sık ilişkiye de girmiyoruz girsek dicem bundan dolayı ama yok. 2 haftadır da hiç girmedik hatta çok rahatsızım. 1 2 güne geçer dedm ama geçmek bilmedi . Günde sayısızzca yıkanıyorm iç çamaşırlarım temiz değiştirirm ütülerim öyle giyerim ama etki etmiyor . 1 aydır da randevu almaya çalışıyorum bulamıyorum. Neden böyle olmuştur aranızda hemşire falan varmı acaba yada anlayan. Çok çaresizim inanın acı çekiyorum sizden başka soracak kimse de yok utanıyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
Sağlık ocağına gidip anlat enfeksiyon ve mantar olabilir. Sağlık ocağı gereken tedaviyi uygular 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan ikimizin derdi de aynı ben elma sirkesi sürdüm iyi geliyor gibi ama hala kaşınıyor benimki de aynen dediğin gibi yara oldu travazol krem de etki etmedi Hindistan cevizi yağı da hayırlısı bakalım
0 oy
(684 puan) tarafından
Sürekli çok fazla yıkıyorsan bırak yıkamayı oranı heleki duş jeli vs ile asla oranın kendine özel salgıladığı bir sıvı var ve sen onu sürekli yok ediyorsun canım bu yüzden öyle olmuştur 
tarafından
Namaz kıldığım için idrarda bile yıkamak zorundayım sanırım yıkamaktan da olmuş olabilir bilmiyorum :(
(684 puan) tarafından
Yıkadıktan sonra mutlaka nemlendir canım ozaman mesela zeytin yaği ısıtıp sürebilirsin doğal bişey eğer ısıtıp sürersen yakmaz da yada eczaneden gerekli kremi al canım mantar vs olabilir sağlık bu enfeksiyon a açık oluyorsun böyle yumurtalıkların bile tehlikeye giriyor
0 oy
(788 puan) tarafından
Travazol sür canım iyi olursun inşallah 
0 oy
tarafından
Mantar olmuşsun canım bende kaç aydır var
tarafından
Biraz acık yazıcam. Dudak araları falan değil ilişkiye girilen kısım ve çevresi soyulmuş gibi bide beyaz lekelervar gibi anlamadım. Nasıl geçicek bu
tarafından
Tamam canım işte biraz ağırlaşmis mantar enfeksiyon da vardır kadın doğuma git ilaç krem fitil versinler çok kötü bişey
0 oy
tarafından
Bı krem var ismini bulursam şimdi evde söylerim mantardir belki bende var çok aşırı bazen kaşıntı tutuyor öylede kızarıyor mahf ediyordu beni o kremi sağlık ocağındaki doktorum yazdı çok iyi geldi bu arada aile hekimini neden gitmiyorsunuz onlarda gayret iyi ilgileniyor tahlilde yapıyorlar git bı kan idrar tahlili ver zaten mantarsa direk çıkar tahlilde 
tarafından
Biraz acık yazıcam. Dudak araları falan değil ilişkiye girilen kısım ve çevresi soyulmuş gibi bide beyaz lekelervar gibi anlamadım. İnşallah ilk işim pazartesi sağlık ocağına gitmek olacak

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 543 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,122 göst.
13 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde meraklı taze:) (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 315 göst.
24 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,833 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...