0 oy
1,110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Herkese hayırlı günler doğum yapalı 10 gün oldu  kaynanmla beraber oturuyoruz ilk gunler toparlanabilmem icin kaynanamla oturma odasinda yatip kalktik en sonunda dün yatak odamiza gectim toparlandim diye eşimin bu aralar sürekli şiddetli başı ağrıyor gece sürekli kalktım haliyle odamı eşimin yanında uyumayi çok özlemiştim sabah kalkınca yine başı ağrıdı geri oturma odasına gidin uykusuz kaldım basım ağrıdı dedi cok zoruma gitti gerçekten halbuki çocuğumun sesi bile çıkmadı sadece kakasini yaparken zorlanirken ses çıkardi ağlamadi bile eşim desen hic kalkmadı bile bimkac saat sonra tekrar dedi siz geri taşının odaya diye bende sen git yat çocuğun sesi bile çıkmadı gece dedim gider yatarim dedi

34 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından
Keşke hiç yatak ayirmasaydin ben ayırmadim sezaryanli olmama ramen yatmadım bile hic
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu yüzden çiftlerin yatak ayırması hiç hoş olmuyor işte. Eşin alışmış rahata
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Çocuk uyandığında kaldır onuda sadece senin değil başı agrirmis bu kadar acimayin ya agrirsa içer bir ağrı kesici geçer 
0 oy
(13,282 puan) tarafından
Yaparken ne beklıyormuş eşin pardon çocuğun tek yükü annede olamaz arada başı ağrıyıversin ay kötü kötü konuşturuyor beni üzme kız kendini
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Benim eşim sıcakta uyuyamıyorum çatlıyorum sıcaktan diye balkonda uyudu biz odada uyuduk araya soğukluk girdi kedi köpek gibi olduk birbirimize her laf battı en son dedim ayrı yatacaksan valizimi alır giderim sende ömür boyu serin serin yatarsn tek başına. Sonra birlikte bizle aynı odada kaldı yeni yeni eski hayatımıza dönmeye başladık 5 ay oldu.
0 oy
(8,029 puan) tarafından
O zaman çocuğu yapmayacaktın diyeceksin. 
0 oy
(503 puan) tarafından
Yok öyle bir dünya. Yenidoğan bebek bu illaki gece uyanacak ağlayacak. Ona bakarsan sen de doğum yaptın yok mu ağrın sızın? Her ağrısı olan yatak ayırsaydı ohooo... 
0 oy
tarafından
Eşim bu konuda benden sikayetcidir  kızım dogdugunda bazi sebeplerden o yatak odasında biz salonda yattık bir süre çok alıştım tek yatmaya :D gecen ay da annemlerdeydim daha aksam olmadan başlar bu gece kaçma beraber yatak diye çocuk ağlar rahatsız olursun diyorumda kızı eversek şimdi olur diyor :D ama yatak ayırma kuzum 
0 oy
tarafından
Aldatıyor ...
0 oy
(736 puan) tarafından
O ne demekmiş seninle beraber kalkması  bile lazim geceleri. Çocuğu kucagina vermeyi biliyordu ya 
0 oy
(800 puan) tarafından
Sen gitme kiz o gitsin yatsin kanepede cok istiyorsa 
0 oy
tarafından
Bence yatak ayırmayın biz ayırdık eşimin horlamasi yüzünden araya soğukluk giriyo daha yeni düzenliyoruz hersey altüst oluyor
0 oy
(14,123 puan) tarafından
İki tane çocuk büyüttük yani hala büyütüyoruz vallahi birlikte salladik baktık ettik yani napalim bizde yoruluyoruz ki seninkinin sesi bile çıkmamış 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ben odamı bi ayırdım 7 aydır ayrı yatıyoruz o da ben de rahatız :) 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 610 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 605 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 483 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 729 göst.