0 oy
1,178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kocam neden hep seni istemiyorum seni sevmiyorum diyo ve  ben neden kusemiyorum neden sinir  çızemiyorum çok üzülüyorum çok eziliyorum hep peşinden gidiyorum

26 Cevaplar

0 oy
(473 puan) tarafından
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir terapi alsanız , iyileştikten sonra bu adama harcadığınız zaman için kendinize ofkelenip bir defa daha terapi almak isteyeceksiniz :) şaka bir yana , siz o adamı öyle bir yere koymuşsunuz ki , adam kendini bir şey sanmaya başlamış ve size saygısı yok.Nasil olsa cepte diyor.Allah aşkına siz annesiniz , öncelikle çocuğunuz için toparlanmaniz gerekiyor , o sağlıklı bir anneyi hakediyor.Bence terapi işini ertelemeyin.
tarafından
Canım terebi icin para lazım nerede alcamsanki paramı veriyor bana
(473 puan) tarafından
Bazı belediyelerde ücretsiz oluyor , araştırabilirsiniz. ya da sosyal güvenceniz varsa devlet hastanelerinin psikolojik servislerinden yararlanabilirsiniz.Ya da silkelenip kendinize gelebilirsiniz önce , kadınlık gururunuzu hatırlayabilirsiniz.Siz annesiniz , çok değerlisiniz , çocuk buyuteceksiniz , sağlıkli ve dengeli olmak zorundasınız , o çocuk sizi örnek alacak.İnternetten de psikologların yayınlarını takip edebilirsiniz.Ama kendiniz için biseyler yapmak zorundasınız.Durumunuz bunu gösteriyor.
-Reklam-
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Sen hastalık derecesinde baglisin bu adama bunun adı sevgi degilki seni istemiyo bunu yüzüne karşı söylüyor birlikte kalanızda ne sen ne o mutlu olamazsıniz kendini bu kadar düşürme bende seni istemiyorum diyip çekip gitseydin peşinden koşardı pişmanım diye bu şekilde senden iyice soguyo farkına varmalısın kurtarmak istiyosan bile yolu bu değil arkadaşım 
tarafından
Neden  ben peşinden gittikçe uzaklaşıyor ki
(2,466 puan) tarafından
Canim bak bu sizin ilişkinize mahsus değil kaçan her zaman kovalanır biz kadınlar kovalanan taraf olmalıyız erkekler peşlerinden koşan ne yapsa yarabbi şükür diyen kadını  istemez dik duracaksın ona resmen b.o.k muş  gibi bakacaksın zerre değer vermeyeceksin al çocuğu cik  sen kim    kopek sin asil ben seni istemiyorum ömrümü seninle cürütemem daha iyileri kapimda yatar havasinda takilmalisin ve ne ara ne sor gittiğin yerden de mutlu mutlu pozlar çek yükle kendi hesaplarına watsaba  bak o zaman seninkinin   tavırlarına
(2,466 puan) tarafından
Oyle bir gecer zamanki diye bir dizi vardı netten izle bak anlayacaksın sende
0 oy
(10,583 puan) tarafından
Senin kendine saygın sevgin yokken kimse sana saygı sevgi göstermez 
0 oy
(235 puan) tarafından
En azından bunun farkına varmıssın umarım uygulamaya geçersin. Kendine nekadar cok değer verir saygı duyarsan okadar değer ve saygı görürsün
0 oy
(235 puan) tarafından
G...tüme bak birde seni sevmiyorum diyomuş i...t herif !
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Buraya yazma böyle şeyleri canım. Buradakilerin çoğu anca pata küte yargılamayı bilir senihn ne hissettiğini bilmez böyle hislerin varsa bir psikologla görüş

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 1,105 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 462 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 450 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.