0 oy
830 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (290 puan) tarafından
IKızlar hayırlı aksamlar bugn yaşadıgım olayı anlatmak istiyorum dogrumu dusunuyorum yoksa abarrıyormuyum sizinde fıkrınızı merak edıyorum kızlar  bi komsuyla tanıstım bayada oldu o bana geldı iki üç kez bende daha once gıttım bılac kez bgunde benı cagırdı caya gel dıye neyse kızlar bu arkadasın bı oglu var 2 bucuk yasında benımde kızım var 3 bucuk yasında oğlu cok saldırganmı deyım ne deyım bilemedim ya sureklı vurma ıtme yumruk atma ıstırma tarzında hareketlerı var neyse cocuktur deyıp gectım hıze her geldıgınde kızımı bı sekılde aglattı yıne cocuktur deyıp gectım fakat bugun asıl benı cıleden cıkartan sey oldu arkadasa gıttık oglu uyuyodu neyse benım kızımda cok cana yakın asla vurmayı bılmez ole bı cocuk anne bebek uyansın oynayak dıye okadar heycan yaptıkı anlatamam neysee bıraz oturduk cocuk uyandı bız mutfaktaydık kızımla ıkısı dıger odada bı anda inleme sesi geldı boyle feryad eder gıbı once sesın neuden geldgını anlamak ıcın bı duraksadık sonra anneeee dıye bı ses geldı odaya nasıl kostum blmıyorum cocuk kızımın sırtına bı yapışmış etını koparmış resmen ya içim oaramparca oldu kızımı su zamana kadar işk defa böle içli feryad eder gibi aglarken ilk defa gördüm kızımı hemen kucagıma aldım sakınleştırmeye calıştım ama yok susmuyo sureklı sırtını gösterıyo acımkı resmen dişleri etine gecmiş belinede vurmuş morartmış ya içim nasıl kötü oldu anlatamam kızıö asla vurmayı bilmez asla savunamaz kendısnı hep herkezden dayak yer cok uzuldum utanmasan ahlıcaktım ve cocugun annesi oğluna tepkı gostermedı neden yaptın oglumdan baska okadat sınıtlendımkı eve geldıgomden berı kızımı öğretıyorum sana bır vurana semde ıkı vur dıye gerckten su yasına kadat bı cocuga vurmamıstır ama her cocuktanda daya yemiştir arrık kendını savunsunda nasıl savunursa savunsun vur dedım sana vurana sende vur haksızmıyım ya öle uzuluyom herkezden dayak yemesıne

26 Cevaplar

0 oy
(1,134 puan) tarafından
İşte bunun için kimsenin evine gitmiyorum iki tane evladim küçük konuştuğum komşularimin da cocuklari var onlarda küçük illa kavga edecekler bişey olucak. Ben orda laflarken birbirlerine girecekler zaman zaten bana yetmiyo,  evde çocuklarimla vakit geçiriyorum akşam üstü de parka çikiyoz orda oynuyolar çocuklar birbirleriyle bende komşularimla sohpet ediyorum ev ortami oldu mu ilgilenemiyoruz haliyle sohbet edicez diye 
(290 puan) tarafından
En güzelini yapıyosunuz gerckten bızım cocugmuzada baskalarının cpcugunada yazık gunah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bu devirde özellikle kız çocukları vursun dovsun kendini savundu şimdi ne yaparsa geleceğini etkileyecek kızlar dayak yicenr erkekler yesin devir tecavüz cinayet devri hepside kadına karsi
(290 puan) tarafından
Bu devırde zaten saygıyla swvgıyle olmuyomus gervkten cocuk bıle olsa olmuyo kendi hakkından cokacak kendını savunacak dişli olacak yoksa yok yanı
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ben öğretmenim hep sessiz çocuklar eziliyor haşeri olanlar istediğini yaptırıyor. Ben kendi oğluma da kimseye vurma kimsenin elinden oyuncak alma ama senin elinden alana izin verme sana vuranı engelle bağır diyorum. Akran zorbalığı cok malesrf
0 oy
(377 puan) tarafından
Bu yüzden kimsenin evine gitmiyorum. Bizimkide sevmeyi tam bilmiyor. Vurarak seviyor. Ama birisi vurduğu zamanda oyun zannediyor hoşuna gidiyor. Eğer bir yere gitmissem kesinlikle yanından ayrılmıyorum. Çocuk ne yapacağı belli olmaz diye. 
0 oy
(396 puan) tarafından
Okuyunca cok kotu oldum gecmis olsun canm. Bnm kizimda siddete.maruz kaldigi zamanlar oldu kendinden 2 yas buyukten. Smdi kizim 2 bucuk yasnda oynamasinida biliyo yeri geldiginde krndini ezdirmiyorda. Siddeti ben ogretmedim etrafdan ogrendi arada anasina dozunu kaciriyo ama duzelecek insallah fazlasi zarar :D
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Hadi kizin bilmiyor sendeki kizmayi bilmiyorsun anası kizmasiysa sen kizacaksin o zaman 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 833 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde heygirls (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,188 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu

410,105 soru

12,331,007 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...