Bugün o kadar moralim bozuk ki bilmiyorum oğlumun herkese anne demesi beni zaten duydukça mahvediyor ilk zamanlar çocuk bu şu bu diyebiliyordum ama artık diyemiyorum ağır geliyor çünkü artık her şeyin farkında çarşıda bile ne tarafa dönsek hemen nereye gitcegimizi söyler hale geldi ama beni yok sayıyor ki ben onun için nelerden vazgeçtim nelerle mücadele ettim hâlâ yine onun için yapıyorum her şeyi kızım var ama öncelik yine onu düşünüyorum eşim askere gidecek ama sırf oğlum babasına çok bağlı altı ay yapamaz bozulur psikolojisi diyerek bedelli yapicak eşim para oglumdan değerli değil diyorum. Peki ya eşim ben bugün üzgünüm sinirliyim kalkmış iş arkadaşlarıyla internet cafeye gidip oyun oynadı hâlâ çocuklar gibi oyun oynamasına mi kizayim yanımda olmayışına mı kaynanam da gelmiş böyle üzülüyorsan bi pedegoga gidin diyor ya çocuğuma anne demeyi sen alistirdin ben nereye gidersem gideyim sen efendim dedikçe benim içim ericek anlamıyor ama kadın kendinde bulmuyor suçu Allah bildiği gibi yapsın beni çocuğuma düşman etti mahvetti bazen diyorum kendime ne için yaşıyorsun Aleyna bırak her şeyi arkanda defol git