0 oy
964 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar dün hastaneye gittim kadın doğum doktoruna benim doktorum erkek Bi adamda eşini getirmis onların doktoruda kadın Dr un acele Bi işi çıkmış gitmiş danısmadaki kız dediki boş bir Dr umuz var ona yönlendirelim Dr erkek olduğu için adam başka zaman geliriz dedi gitti ok garibime gitti ya bebeği kız olurda Dr olursa nolacak ?
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nesi tuhaf ki dayım da eşini asla erkek doktora götürmez ama kızı okudu hemşire oldu görevini yapıyor herkesin kendi tercihi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy kadın rutin bir kontrole gitmiş,o an dogurmuyormus o yüzden tercih hakkı varken bir gün daha bekleyip kadına gitmek istemiş.gayet normal.sanki o an suyu gelmiste erkek doktor varsa ben dogurmuyorum ,yarın kadın doktorda doğuracağım demiş gibi tepki vermek bir tuhaf 
0 oy
(859 puan) tarafından
Başka bölüm değil ama benimde kadın doğumda tercihim bayan doktor böyle bir seçenek sunulmussa seçme hakkımda gayet vardır bunda hayret edilecek bir durum yok ben erkek doktorda rahat edemem bir kere mecburiyetten erkek doktor alttan baktı o kadar iğrenç bir hiski insanın elinde olan birşey değil zaruri olmadıkça asla erkeğe gitmem çekiniyorum derdini rahat bir şekilde anlatamıyorum bile geri kafalilikla alakası yok o zaman bende erkeğe gidenlere saygı duymayayim herkesin kendi tercihi kimseyi ilgilendirmez ki
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Canim bence normal bişey  bayan doktor varken bende bayan doktora giderim. Kadin doğumcu olarak diyorum.

Ha cok acil bisey olur tamam ama secenek varken erkeğe gitmem bende. Ki bunu 1 kadin 2 erkek doktor da sezeryan olmus olarak söylüyorum.  İlla kadi olacak degil ama kqdik varken erkegi tercih etmem
0 oy
(1,024 puan) tarafından
İlk hamileliğimi öğrendiğimde bayan doktora gitmiştim geç şuraya uzan bilmem ne ukala ukala konuşmalar tavırlar sanki çocuk var karşısında çok rahatsız olmuştum sonra doktor değiştirdim erkek hocaya aldım adam yaşlı çok çok tecrübeli çokta saygılı serefliydi Allah rahmet eylesin öldü koronadan onun gibi adam gibi doktor gelmez bir daha keşke yaşasaydı yine onu tercih ederdim 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 ben hamile iken eşim hastanede çalışıyor hocaya gittik iki tanede bayan hoca vardı prof birde erkek prof hoca vardi ,eşim hastanede çalıştığı için biliyor hastanedeki erkek hocanın eli doğumunu daha iyimis ve beni erkeğe götürdü, ben o zaman muyanelerde daha çok rahat edemeceğimi düşünerek iki tane bayan varken hayatım onlara gidelim demisttim yok erkek hoca daha uzman bu konuda demistti dediği gibide çok kolay bir doğum oldu sonuçta sağlık bu ya biraz mantıklı düşünmek lazım 
0 oy
(788 puan) tarafından
Benim eşimde aynı b.o.k. Canım maalesef 
0 oy
(18,483 puan) tarafından
Acil durumda yaparsa hatalı olur saçma davranmış olur  ama normal zamanda sonra gelirim demekte nasıl bir sıkıntı olabilir ki hamile iken biri devlette biri özelde iki tane erkek doktorum vardı hatta özeldekinde özellikle o doktora gittim doğumu da o yaptırdı normal doğumla hiç de kendimi kasmadım şimdi korunmak için spiral taktirdim devlette önceki doktoruma randevu bulmuş olmama rağmen başka bir bayan doktora randevu aldım 
0 oy
(29,361 puan) tarafından

Tercih meselsi bu bende bütün gittiğim Dr bayan tercih ederim bu benim görüş alanım o senin görüş alanın yani kimseyi yargılamayın 

İmkan varken bayan yok ise erkek Dr başvurum aman yok işte tıpta haram olmaz sağlık konusunda erkek Dr gitmek dinimizce günah değil işte yıl olmuş 2022 leş gibi bir ülkede yaşıyoruz Müslümanlık seviyesi düşmüş art niyet çoğalmış bir ülkede kalkıp bayan dururken erkek Dr başvurmam imkanım olmaz oda olabilecek çerçeve içerisinde ancak öyle zaruri durumlarla ani gelişen olaylarda başkadır bile bile tercih etmek başkadır ve bunun her kişinin kendi tercihi olmasıda ayrı bir konudur saygı duyalım sadece ...

0 oy
tarafından
Benimde doktorum erkek ama alttan muayene olunca yada doğumdan sonra dikislere bakılması gerekiyordu kadın doktor istedim ikisinde de bunun ger kafalilikla alakası yok doktor seçme hakkımız var 
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Bende hep kadın doktor istedim kadınlardan utanıyorum erkek doktordan nasıl utanmayim 

Mecbur olmadıkça kadın doktora giderim
0 oy
tarafından
İşte böyle adamların çoğu da kız çocuklarını okutmayan kafadanlar... Yazık 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Benim kadın doğumcum kadındı ama senelerdir aynı doktoruma giderim dogumuda onda yaptım 

Sezeryan oldum ameliyathane erkek kaynıyordu 

Bende ayrım yapanlari anlamam kadın olacak illa da ameliyat olsa erkeklerde oluyor :)
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Bu tamamen kişinin tercih meselesi.Bende çekindiğim için bayan doktora gitmiştim 9 ay boyunca. Doktorun kadını erkeği olmaz tabiki sağlık durumu başka çünkü ama dediğim gibi eşinin tercihi o yönde diye de kınayamayız
0 oy
(952 puan) tarafından
Herkesin kendi tercihi. Bende sağlık ocağı hariç herşeyde erkek doktora giderim. Erkek doktorların daha iyi olduklarına inanıyorum işinde.
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Kim ne isterse onu tercih eder ama bu adam ilerde kız çocuğunu okutmayacak gibi duruyo 
0 oy
tarafından
Ben ilcedym tek özel var bir bayan var onda da elektrik almıyorum en iyi doktoru erkek. Bazen sartlar gereği oluyor. İlk çocukta kadin istedim bunda doktor iyi ve düşünceleri benimle aynı yaşı büyük ve gerçekten baba gibi mesafeli ve içten. Bir soru sordm yirmi dkdan fazla detayla açıkladı daha bir sürü olumlu yanı vardı diye bunu seçtim. Sezaryen oluorum birde karnıma bakmadan ultrason aletiyle bakıyor hiç gözü bile değmiyor doğumda zaten ameliyat kadın doktorda bile olduğumda bir sürü erkek vardı anestezi doktoru hemşire flan. Hastalık yani oluyor bazen. 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ben kadın erkek doktor ayrimi yapmam acil bir durum yoksa rutin kontrolde kendi doktorum ile iletisim halinde kalmak isterim.
0 oy
(7,857 puan) tarafından
Önceliğim her zaman kadın doktordur ama o an doktorum yoksa benim görünmem gerekiyorsa ve kocam erkek doktor var diye beni geri eve getirse oracıkta döverim heralde. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 605 göst.
19 Aralık 2020 Diğer kategorisinde _Nur_ (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 571 göst.
+2 oy
22 cevap 941 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu

411,170 soru

12,376,723 cevap

42,879 kullanıcı

Kategoriler

...