+1 oy
972 göst.
Diğer kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Kızlar bi komsum var calısıyor. Eside kendiside. İlk is gunu icin deneme yapmasi icin benden rica etti oğlum sizde otura bilir mi diye. Saat 9gibi gidip 18 gibi geliyor. Cocuk 8 yaşında ve saat 10geliyor bize. İlk gun tamam. Ama artık bu gun 5gunu. Ve de o gelirken kocam ise gidiyodu cocugum uyumusdu. Kapim genelde sabahlar acik olur kilitlemem kocam evde diye markete falan indiyor. Girmis iceri hic duymadik. Esimde beni opuyo ise gidecek diye yani kari koca hasret gideriyoruz ahsjsh. Neyse pat diye girdi iceri. Gel hadi cocuk uyandi oyniycaz diyo. Tamam cik geliyorum dedim. Hayir gel dedi. Esimde bana bakti sinirle git dedi tamam. Şimdi kahvaltı hazırladm onlar yiyolar. Kizlar gelmemesi icin napmalıyım. Cocugumu vuruyo 2yasi olmadı henuz. Gozum uzerinde oluyo. Oğlum genelde oyuncaklarla sakin oynar odada ama kavga ediyolar agliyor bagiriyor. Herseyi gectim amann aytac 2cocugun var diye dusun dedim ama bu kadar fazla degil mi lutfem lincleyecekler cevap yazmasn

24 Cevaplar

0 oy
(6,099 puan) tarafından
Kullanıyor seni bakici tutsun bence ufakda çocuğun varsa kabul etme 
-Reklam-
0 oy
(427 puan) tarafından
Kırmadan gideceğim yerler var canim dersin
0 oy
(17 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Canım komsun ise denemek icin gitmis 1 gun ama belli ki ise alınmıs ki 5 gundur ise devam ediyo.. ben olsam noldu senin deneme isin ise alındin galiba deneme sürecini gectin galiba deyip muhabbet acarım cocugunu napmayı düsünüyosun calismaya devam edersen ben bakıyorum ama 2 cocukla istersen ben parasiyla bakarim de eger bakmak istersen bakmak istemezsende biz köye gitcez esimle de esimin ailesinden akrabalarim gelcek de yada al cocugunu cık dısarı annene bi akranaba felan git.. komsun bisey diyemez sana
0 oy
(598 puan) tarafından
Bakıcı ayarlayabildin mi diye sor. O anlar zaten 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 222 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,337 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir...Damla (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,004 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.

411,342 soru

12,382,389 cevap

43,303 kullanıcı

Kategoriler

...