0 oy
1,725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Ben eşimle bosanma aşamasındayım Yan binamdaki komşu aradı beni az önce sizin eve düğüne gelir gibi birileri geldi sonra teyip sesleri falan geldi alkış yapıp ıslık caliyorlardi falan dedi eşin sözleniyor olabilir dedi şok oldum öğlen saatlerinde de eve çiçek getirmiş 

38 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Kalbim tekledi bu platformda daha neler okucak bu gözler merak.ediyorum öyle bisi varsa sen basbayaga aldatılmışn ayakta uyutmuslar anam.seni
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Sizi biri aradı ve sizde acaba mı dediniz hiç mi güvenilir kimse yok gidip baksaydı sonra polis yollasaydınız bakalım söz değil bir daha yan yana gelebiliyorlar mı
(775 puan) tarafından
Bitmiş bir ilişki için bemce bu kadar uğraşmaya değmez zinadan dolayı da şikayetci olsun arkadaş neyi var meyi yoksa el koysun vallahi gerisi boş naparlarsa yapsınlar
(6,437 puan) tarafından
Zina için ispat lazım onu dedim işte polise haber verseydi keşke
(775 puan) tarafından
Ay evet doğru canım pardon
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Yuh artık daha neler duyacağız ne çabuk bulduda evleniyor belliki senle evliykende beraber ise o kızla ondan acelesi var Allah senin yardımcın olsun 
0 oy
(51,567 puan) tarafından
sozlense kiz evinde olurdu
0 oy
(775 puan) tarafından
Canım boşanma davası açtıysan  zinaya girmiş olur bu durum neticede hala evlisiniz bundan dolayıda ayrıca şikayetci olduğunu bildir donuna kadar al neyi var neyi yoksa 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
İnşallah Bi hayır görmez seref.siz pislkll
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Oha yani yuh. Kız da ailesi de bunu bile bile söz oldularsa onlara da akıl fikir versin. 
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Komşudan bunu duyacağını bildiği için öyle bi tablo çizmeye çalışıyordur bence parti falan yapmıştır canım.Hiç üzülmüyorum mutluyum demeye çalışıyor aklınca bence .Gerçekten sözlendiysede  boşanma aşamasında erkekle sözlenen o kadının aklına tüküreyim.Hiç mi aklı yok acaba bu adamın kötü bir huyu mu var neden ayrıldı diye hiç mi düşünmez , hiç mi araştırmaz
0 oy
(482 puan) tarafından
Canim canim yine de insanın zoruna gider ama Allah seni öyle bir ateşin icinden aldi ki bunu zaten sende biliyorsun evlendiyse de Allah yeni eşine sabır versin o da bi günah işlemiş demek ki Allah sana hayırlı kapılar açsın 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İyi yaa kanıt topla direk boşanır kurtulursun
0 oy
tarafından
Yok artık ya!
0 oy
tarafından
Belki komşunun dediği gibi sozlenip sizin evde kutlama yapıyor olabilirler yakın çevresiyle sözden sonra. Ay bilemedim çok kötü bişey boyu poşu devrilsin böyle bişey yaptıysa. Başka kimseden haber alamaz misin
0 oy
(5,487 puan) tarafından
Sen de polisi arasaydın, evde yokum ama evimden sesler geldiğini komşum söyledi diye. Mahvolurdu eğlenceleri 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Vallahi de boşanmam billahi de boşanmam 
0 oy
tarafından
Mahkemede aleyhine kullanabilirsin bunu
0 oy
(952 puan) tarafından
Boşanma aşamasındasın niye takıyorsun ki ne zıkkım yerse yesin?

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 167 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra2012 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
+2 oy
14 cevap 309 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.

409,789 soru