0 oy
893 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından

İkinci çizgi çıktı gibi adetim 4 gün gecikti inşallah değilimdir ya 3 çocuğa hazır değilim korunuyorduk da daha 3 ay önce doğum yaptım hamilemiyim sizce 

image

image

34 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından
3.bebenin kafayı gördüm valla geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Canim var ya cizgi 
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Hayırlı olsun tatlım 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Şuan en korktuğum  şey 11 aylik oğlum  ay 2aydir hasta olmuyormmm:Dd ve terst yapmaya korkuyorum 
(1,142 puan) tarafından
Kız nasıl sabrediyorsun hayretsin yaniii :) ben iki üç gün geçsin diye diken üstünde yaşardım
(1,916 puan) tarafından
Bende geçen ay hangi gün oldugumu hatirlamiyorum corono oldum bu ara ilac kullandim bayaga gecikti gibi korkuyom test yapmaya
(1,486 puan) tarafından
Valla sabir değil cnm korku varsa napicagim varsada kendini belli eder :Dd
(1,142 puan) tarafından
Orası öyle ama ne bileyim ben belirsizlikle duramıyorum.korkunun ecele faydası yok en azından net bilirdik :)
0 oy
tarafından
Doğumdan 2 ay sonra bende test yaptım korkudan böyle olmuştu ama hamile değildim ben şey diye düşündüm daha hormonlar kendine gelemedi diye ama tabi bilemem kesin bişey söylemek mümkün değil
(144 puan) tarafından
Benim bu 3 test yapışım ikisinde hiç çizgi çıkmadı bunda çıktı
0 oy
tarafından
Silik çizgi gördüm hayırlısı olsun 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Önceki postlarına baktm da 2. Bebeğine de böyle erken hamile kalmışsın. Ve çocukların hiç yormuyor çok rahatmış bakması.  3.ye hazır ol inşaallah oda sakin olur diğerleri gibi:)
(144 puan) tarafından
Öyle valla cnm eşim aldiralim diyor ben istemiyorum ama çünkü benim iki doğumda sezeryanla oldu bir sene arayla ve ikinci doğum çok zordu çok kan kaybettim kan takviyesi yaptılar zar zor toparladım doktorum yanıma gelip bizi çok korkuttun bir daha çocuk yapma senin için çok tehlikeli demişti galiba rahim biseye çok yapisikmis hatırlamıyorum dediği şeyi o yüzden tehlikeli olduğu için eşim istemiyor
(4,902 puan) tarafından
Yaa kınamıyorum asla. Ama madem bu kadar istemiyorsunuz niye korunmuyorsunuz deli cesareti var sizde. Sakın aldırmayın diğer çocuklarınzla imtihan olursunuz
(144 puan) tarafından
Korunduk prezervatif ve geri çekilmeye ama oldu genede anlamadım :(
0 oy
tarafından

Silik bir çizgi var canım görülüyor . Gözünüz aydın canım ❤️❤️❤️

0 oy
(674 puan) tarafından
Bence var bende kızımı öyle öğrenmiştim 
0 oy
tarafından
Silik çizgi var ama belli olmaz hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kizz hayirli olsunn bebisim.hamilesinn :)
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım benim 
0 oy
(4,629 puan) tarafından
Evet hamilesin Rabbim.anali babalı büyütsün
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Gozun aydın belli ki o gelmeye hazır:) hayırlısı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

411,721 soru

12,394,514 cevap