0 oy
1,142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından
Kizlar esimin uc cocugu var benim hic yok olmuyo cocuklara yemem yediririm giymem giydirrim kendim de yetim buyudum ama cocuklar bana bagirir cagirir surekli bi is yaptigimda kaçarlar odalari pislik icinde bi laf soyledigimde babanelerini amcalarini sisirir kavga cikartirirlar kizim soyledigim zorunuza gitmesin siz benim canimsiniz soyle böyle desemde yine de beni kötü biliyorlar 3 4 senelik evliyim ben eşim hep iyiydi bana ama artık insan biryerden sonra kaldiramiyor eğer ben onlara en ufak kötülük ediyorsam Allah'ım gün yüzü göstermesin bana kendimde buluyum derdini eğer yanlışım varsa ama artik kaldiramiyorum arkamda ailem de yok bi meslegim de yok ev kiralari almış başını gidiyor ne yapmalıyım nasıl yapmaliyim bana bi akıl verin not.. diger uvey annelerle karıştırmayın asla kötülük yapmadim hala da öyle bana bagirsalarda hep iyilik le cevap verdim 

23 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Kaç yaşındalar 
-Reklam-
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Sen yine dogru olmaktan vazgeçme yaslari kac bilmiyorum ama üveylik yapmayip bakiyorsan Allah sevabını sana yaziyordur kirletiyorlarsa biesey dmee temizle insan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyorda kiziyor ama çocukların yardim almalari sart 
0 oy
tarafından
Kız işte kötülük yapmadığın için bu haldesin, h le bi kötülük yap azarla itip kak nasıl seviyorlar seni 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 367 göst.
5 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 472 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cananadiguzel (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 587 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
13 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,619 soru

24,448,057 cevap

353,790 kullanıcı

...