0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar hepinize iyi akşamlar pazartesi günü post açmıştım belki bilirsiniz 

Doktorum bana dedi ki gebelik haftan küçük ilaçla düşürmeyi denicem en son çare kürtaja Alcam dedi bu gece 4de hastaneye yatış yapilcak ve 2 saat arayla ilaç verilcek çok ağrılı olur mu acaba daha önce kürtaj yaşadım ama ilaçla ilk defa duydum daha önce kürtaj olmadan ilaçla düşük yapan oldu mu süreç nasıl ilerledi sizlerden yardım istiyorum bilgisi olan lütfen cevap versin çok tedirginim şuanda  

2 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Neden kürtaj oluyosun
(57 puan) tarafından
Bebeğimin kalbi durdu o yüzden buda yaşadığım 3. Kayıp kürtajdan sonra araştırma Hastanesi'ne sevk etti doktor eşimle gen testi yapılacak rabbim yaşatmasın tekrardan diyorum
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim bı yakınım olmuştu dış gebelikti bı hafta içti sonra kanaması başladı düşük oldu temizlediler bitti gitti üzerine iki tane oğlan dogurdu
(57 puan) tarafından
İnşallah benimde ilaçla düşer kalbi durdu bu 3. Kayıp  rabbim yaşatmasın tekrardan
(4,589 puan) tarafından
Amin canım rabbim gönlüne göre versin sabır ihsan eylesin zor bı durum umarım yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın evladını sende
(57 puan) tarafından
Amin inşaallah canım bakalım gen testi yapilcak kürtajdan sonra inşallah sorun neyse ortaya çıkar
(4,589 puan) tarafından
İnşallah canım kan sulandırıcı kullaniyormusun bizim komşu onla doğurdu meğer pirti atarmis bebeğe giden kordona ondan yitmis çocuklar
(57 puan) tarafından
Canım daha önce 2 düşük olduğu için doktorum hem progestan hemde enox iğne verdi kan sulandırıcı yani onu da kullandım hatta çok umutluydum tutuncak diye ama maalesef :(
(4,589 puan) tarafından
Vardır onda da bir hayır sıkma canini benim rahmetli anneannem de kaç tane düşük yapmış 18 sene sonra annem olmuş
(57 puan) tarafından
Ayyy çok kötü ya ne kadar zor desteğin için çok teşekkür ederim
(4,589 puan) tarafından
Ne demek canım benim keşke fazlası gelse elimden
(57 puan) tarafından
Keşke canım ama Allah'tan gelene razı olmaktan başka şansımız yok hep diyorum evet çok istiyorum anne olmak ama vardır rabbimin bir bildiği isyan kesinlikle etmiyorum Allah'tan sabır diliyorum sadece inşallah bu sefer daha çabuk toparlarim kendimi moral olarak çöktüm sanki artık Allah'tan eşim çok iyi birisi her zaman destek oluyor
(4,589 puan) tarafından
Evet canım benim kim istemez ki anne olmak rabbim.isteyen herkese nasip etsin inşallah ama moralini bozma etrafımda çok var öyle insan eşimin patronunun eşide aynı durumu yaşamıştı bak şimdi 5 aylık olacak kısmetse 4 ayı kaldı bı sürü düşük yaşadı hayırsız evlat olacağına varsın olmasın rabbim bilir işini vakti vardir tüp bebek denersiniz olmadı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 468 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeze1453 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kader hamza (25 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,352 cevap

45,924 kullanıcı

Kategoriler

...