0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (239 puan) tarafından
Kızlar rüyamda o kadar güzeldi ki 5 dk içinde ikin diyor doktor doğuruyordum çok güzel hissediyordum kızım dogdu kucağıma veriyorlardı yanımda annm eşim kardeşim bile izlediğini hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmiyordum ama rüyam gerçek olsa öyle olsa ne güzel olur daha dogurmama 5 ay var yani doğumu gic aklıma getirmemistim birden bu şekilde rüyama girince çok değişik oldum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnşallah öyle doğumun da kolay olur canım.

Ben dogurdugumu görüp sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️
(239 puan) tarafından
Ya ne guzell
(2,080 puan) tarafından
Benimde Öyle oldu  hamile  olduğumu  1-2 gün önce  rüyamda  erkek bebeğe  hamileyim  diye  gördüm  doğum  yapıyorum  ve de  kolay geçiyor  sonra  bebek  bir  doğuyor ki kız  ebeye  nasıl  olur bana  erkek dediler nasıl  kız  olur  diyorum  yanlış  görmüşler  annesi  diyor ve de  ben çok  mutlu  oluyorum  sonra  uyandım  eşime anlattım o da  güldü hayırlısı  olsun  dedi  ve de  2 gün sonra  hamile  olduğumu  öğrendim  herkes  oğlun olacak  dedi bnde  hep  kızım  olacak  dedim  ve de  çok  şükür  kızım  oldu  bir  oğlan  bir  kız  oğlumu da görmüştüm  ve de  erkek  olacak  rüyamda  gördüm 2 sefer  öylede  oldu:))
tarafından
Ay maşallah barekallah. Sağlıcakla büyüt canım
Ben bebek istiyorum diye bilinç altı gördüm sandım bir iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Erkek görüp düşünüyordu eşimin tarafı bende hep kız istiyordum. Kız oldu çok şükür ❤️☺️
(2,080 puan) tarafından
Amin ecmain inşallah aynenn  annenin  içine  doğan  genelde  olurmuş :))
(239 puan) tarafından
Ya benim hep erkek doğdu içime ama kizim olacak Rabbım hayırlısını nasip etsin hepimize :)
tarafından
Hayırlı evlat olsunlar da kız erkek önemli değil. Ama kızlar çok sevimli ahahahah❤️☺️☺️
(239 puan) tarafından
Aynen öyle canım kiz çocuğu gibi varmi ya :)
tarafından
Yok valla. Ama benim kız tam bir babacı daha şimdiden.
Baba geldi mi anne unutuluyor sjsjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğuma kadar sürekli bu rüyaları göreceksin canım
(239 puan) tarafından
Sürekli gorulur mu ya ben hiç bu haftaya kadar görmedim sadece erkek bebek falan görüyordum ama öğrendim kızım olacakmış
tarafından
Doğumun yaklaştıkça görürsün canim bende eşim bile görüyordu
0 oy
(1,051 puan) tarafından

7haftalık ps×kopat ben :P geçenlerde doğurdum benimde kızım oluyordu rüyamda <3

(239 puan) tarafından
Ya şuan 7 haftalikmisiniz yoksa 7 haftalikken mi gördünüz masallah Rabbım hayırlısını nasip etsin :)
(1,051 puan) tarafından
4 haftalıkken öğrendim bi kaç gün sonra rüyamda doğurdum :)) şuan 7 haftalık:)
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Doğum yakınken görüyordum böyle rüyalar ama şimdilerde görmüyorum tabi :)
(239 puan) tarafından
Ya bende daha doğuma 5 ay var erkenden görmeye mi başladım diyorum:D
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnde rüyamda özelde tuvalet yapar gibi doguruyordum çok kolay doğmuştu da tabii bunu göreli çok oldu. :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 109 göst.
+1 oy
1 cevap 39 göst.
+1 oy
1 cevap 37 göst.

411,572 soru

12,389,847 cevap