0 oy
822 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Upload failed: [object Object] Ay bacilar güzel bacılar dayanamadım resim atacam hakkınızı helal edin,bu yerlesme kanamasi mi:DInsallah öyledir Amin Allah'ım❤❤❤❤

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Oraya atılmadı buraya attım 

image

tarafından
Ben hamileyken bu şekildeydi inşallah hamilesindir❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resim yok canim
tarafından
Yoruma attım canim❤
0 oy
tarafından

Foto yok canim:D gebelik duyunca aklıma bi kadın geliyor, şuan hamileler sayfasında her dk hamilelik için birşey paylaşıyor, beyaz akıntısını bile paylaşmıştı az önce ben şok oldum:D

tarafından
Haklısın  bacım inşallah yarın gitmeye calisicam❤❤❤
tarafından
Rabbım ona da bana da insallah en kısa zamanda nasip etsin  canim insan heyecan yapınca öyle oluyor 21.30 gibi uyurdum saat 11 oldu daha uykum yok sjsjsj icim içimi yiyor☺☺☺
(14,123 puan) tarafından
İnşallah canım güzel haberlerle♥️
tarafından
O yeter artık i bn yazdım o kadına klvazte oturup çekmiş her yeri ortada
tarafından
Ahahah aynen :D
0 oy
(7,767 puan) tarafından

Ay noli noli adeteinmi gecikti :woot:

tarafından
Ben tam karşında duran sa.lak sjsj köye gelirken test almayı unuttu simdide babasından  isteyemiyor ☺☺☺☺☺☺
(7,767 puan) tarafından
Yaa bı an önce yap kız ben bile heyecanlandım :D
tarafından
Bide beni düşün yarın sabah adet kanamasiyla uyanırsam atarim kendimi yataktan sjsjsj öyle heyecan yaptım sjsjsj
(7,767 puan) tarafından
Ay Allah'a korusun kız haber et bak
tarafından
Kiz yataktan atacam en fazla ne olabilir ki sjsjsj
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Benm 1 damla siyah noktaydi yerleşme kanamam.

Bu adet öncesi de olabilir böyle de yerleşme kanaması görüyor olabilirsin.

Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin 
tarafından
Amin canim benim ALLAH razı olsun❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Kuzum benziyor ama bendede olmaitu hamile değildim inşallah hamilesindir balım çok kapılma hayal kırıklığı yaşayıp uzulmeni istemem ama test yap kuzum inşallah hamissindir yigenim geliyodur artık ☺️❤️
tarafından
Ah abla ah bu kafasız kardeşin köye gelirken test almayı unuttu şimdide kendi başını yiyor evde sjsjsj bayan tanıdıktan giden olursa aldiricam olmazsam da babamla hastaneye giderim artık☺☺❤
tarafından
Tamam kuzum rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin canım benim  Rabbim o güzel kalbine göre versin☺️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Yarın erkenden test yap:P Hadi İnşAllah

tarafından
Testim yok zeynommm köyde bulamiyorum gelirken de almayı unuttum sjsjjs
tarafından
Kipriklerin karışmışmı? Böyle sanki yeni yıkamışsın yüzünü. Kiprikler 2 bir, 3 birmi duruyor?
tarafından
Dur bakacam simdi Zeynom yeni uyandım sjsjs
tarafından
Nasıl nasıl?
tarafından
Kanama yoksa artık iyice heycanlandım
tarafından
Baci aynı leke geliyor sadece bugün devamı gelir mi bilmiyorum ama inşallah gelmez sjsjjs
tarafından
İnşAllah tatlım.
Ben adet oldum bir kaç gün önce. Kaynanam geldi sordu bu sabah. Dedim olmadım henüz. Adet günümü sormasına sinir oluyorum
tarafından
Sanane deseydin baci olursam pedimi sen mi takacaksin deseydin veya kaynanan da sana sordu 10 sene boyunca herhalde sende bana soruyorsun desen bi daha bisey diyemez
0 oy
(173 puan) tarafından
Benimki adet döneminde  kahverengi ve az birsey gelmişti.Adet dönemine giriyorsun sanki.

Allah gönlüne göre versin En kısa zamanda güzel haberler al inşallah 
tarafından
Amin canimm❤❤❤
0 oy
(171 puan) tarafından
Kuzum yerleşme kanaması yaşamadığım için bilmiyorum ama görselde gördügum sanki adet öncesi gibi geldi banada bazen oluyor. Ama tabi yerleşme kanamasıda olabilir yanlış bir şey soylemek istemem. Rabbim gönlüne gore versin insallah
tarafından
Amin canim benim inşallah yerlesmedir☺

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 278 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde myprencises (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu

409,792 soru

12,320,189 cevap

38,937 kullanıcı

Kategoriler

...